Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • N0rthF4c3

    tag

    Na futóműállítás. Kértem időpontot az ivanicshoz, ma reggel meg is csinálták. Beállították, azt mondják, a gumik félre kopása miatt most félre húz. Alapból ez érdekes, mivel az elsők zsír újak, és félre kopva nincsenek. Azt mondja a srác, ilyenkor azt szokták csinálni, hogy cserélgetik a kerekeket jobbról balra, előről hátra.
    Ok, de mondom egy forgásirányos kereket hogy cserélgettek? Illetve az első kettő full új, a hátsó kettő kopottabb, szóval nem támogatom, hogy így összevissza legyen minden cserélve.
    Ok, megnézik.

    Konkrétan a két jobb oldali kereket átrakták bal oldalra, a bal oldaliakat jobbra, újra beállították a futóművet, azt mondták most jó. Valóban jó egyébként, vagy legalábbis jobb, mint volt. Néztem, elméletileg az Ecocontact 5 nem forgásirányos.

    Elindulok haza, gyorsítok, automata visszavált, és hallom erőtejes gyorsításnál is ugyanazt a fura darálást, amit hallottam eddig kanyarban gyorsításkor - írtam is.Érzem a pedálon is. WTF? Mi a tököm változott egy kerékcserétől?

    Szóval kicsit kezd tele lenni a tököm az autóval, de frankón. Érezhetően terhelésnél van ez a hang, mintha fém érne fémhez, talán amikor billen a motor, vagy fingom nincs. Üresben gázadásra persze semmi... Pont eddig tartott az új vákuumos bakok utáni kellemes, csendes járás.

    Van ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák