- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia párti
őstag
Üdv mindenkinek!
Jó ismét itt lenni köztetek.
Sajna tegnap elromlott a ps2-m. Olvasófejcserére roszul.
A konzolok szervízébe csináltatott már valaki gépet? Milyenek ott?
Csak azért kérdem, mert ott a legolcsóbb.
Pont, akkor romlik el ez is amikor csinálom már a GT3-at.(60% és csak 3 hete van meg)Csak már jönne el ez a November 2., de várom.
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz nokia párti #1203 üzenetére
én csak psp-t javíttattam ott (bekapcsológomb csere és újraflashelés) de egész jó üzlet tényleg olcsóbb ott minden,vettem ott egy psp-s játékot is asszem...
mi lesz nov. 2-án?https://psnprofiles.com/kazama001
-
doc
nagyúr
válasz nokia párti #1205 üzenetére
nem PS2-rol van szo? a GT5 PS3-ra jelenik meg...
-
james001
veterán
válasz nokia párti #1205 üzenetére
jah téényleg az e3-as trailer alapján ütős lesz
doc:van neki ps3-a is (mázlista)
https://psnprofiles.com/kazama001
-
nokia párti
őstag
-
james001
veterán
mondjuk én nemcsak a GT5 miatt vennék egyet
God Of War 3,Prince Of Persia Forgotten Sands,NFS Shift,Assassin's Creed 2 és még sorolhatnámnokia párti:ó ne is mondd történtek dolgok a ps2-mel...legalábbis a memokártyával...letörlődött róla az összes adat...hosszú...
[ Szerkesztve ]
https://psnprofiles.com/kazama001
-
nokia párti
őstag
válasz james001 #1210 üzenetére
Pfffffffff, tudom milyen. Én is jártam már így, csak még anno a PS1-nél.
De nekem, ha jól emlékszem csak úgy magától letörlődött minden, utána már nem is működött a kártya.
Rajta volt az összes crash bandicoot 100%-os kijátszásának mentése.
De még ez se hasonlítható, ahhoz a hosszú játékhoz.
Hát én, ha így járnák a GT3-al( az is egy hosszú játék) nem is tudom mit csinálnák?Mi történt még vele ezen kívül?
[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz nokia párti #1211 üzenetére
semmi más működik rendesen és menti le ugyanúgy az adatokat...
de ezaz hogy nemtom mitől törlődött le valszeg amiatt lehet hogy a ps2-nek mostanában olyan hülyeségei vannak hogy azt érzékeli mintha nyitva lenne a teteje és ezért újraindítja a disk-et,és amikor menteni akartam vagy betölteni az állást akkor is ez lehetett a probléma és elszarta a memo-t
a gt4-el heteket szenvedtem azt most elszállt...de nemcsak az hanem a God Of War 1-2 és a többi hosszú játékhttps://psnprofiles.com/kazama001
-
rudymester
senior tag
PS2 USB portnak van még egy nagyon jó funkcóija: GT4 fotómódban egy pendrivera ki lehet menteni az elkészült képeket. 1,3mp a felbontás, nagyon jó háttérképeket lehet készíteni így.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
nokia párti
őstag
Na, voltam szervízben, nagyon jól megcsinálták, és ami fontos hamar!!! kop-kop-kop
5k volt összesen, szerintem megérte. Először nem akart beindulni, azt mondja a csávó lehet más baja is van,( rám hozta a szív bajt) de utána felhívta a másik szervízest az pedig egyből kiszúrta, hogy rosszul tette bele az olvasó fejet! Na de a lényeg, hogy most már jó, és nyomhatom a GT3-at. -
doc
nagyúr
válasz nokia párti #1214 üzenetére
jo neked, en ma kicsereltem a fejet, de az ujjal is ugyanazt csinalja: PS1 jatekok mennek, PS2 jatekok es DVD film nem, bar a lemez formatumat felismeri es mutatja a browserben
megyek, nyomozok tovabb mi lehet a baj... -
doc
nagyúr
válasz nokia párti #1216 üzenetére
a fejet hiaba allitgatom szanaszejjel, ez a legjobb amit el tudok erni
vastag (30004)
hosszan? de akkor kikapcsol a gep -
doc
nagyúr
válasz nokia párti #1218 üzenetére
de miert kene masodpercekig nyomni a bekapcsologombot? attol csak kikapcsol a gep
ha berakok egy lemezt, akkor le kell jatszania, tok fuggetlenul attol hogy az CD vagy DVD -
k.
őstag
válasz nokia párti #1209 üzenetére
Na vártam is, hogy mikor térsz vissza. Nekem is lenne majd mutogatni valóm-emlitem ide a ps1 egeret!(dobozos) a sony FlightSticket(akkora mint 2 ps1 széltébe).és még mást is.
Most feküdtem rá a gt4re(gt4p kivégezve, suli miatt kevesebb időnk volt ismerössel tolni) szóval van még kaland -
nokia párti
őstag
Na, hát sok sikert hozzá többet, mint nekem.
Én meg pont a GT3-ra szálltam rá nagyon már 65%-nál tartok.
Van ez a professional-ba az ff challanger, egyszerűen nem találok hozzá elég jó kocsit.
Nem emlékszel véletlenül, hogy mivel csináltad meg?Na milyen új dolgok vannak?
Én most majd egy Driving force gt kormányt fogok venni, majd a GT5-höz.
20k-t simán megér.Addigra pedig, mikorra megjelenik a GT5 még sztem le is megy az ára.
Ps2 meg most lett csináltatva 4 év után megadta magát.(fejcsere) -
Phoenix05
csendes tag
Hali!
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy PS2-m, ami a játékaim egy részét nem hajlandó elmenteni (eredeti játékok). Vettünk egy 64 megás kártyát, hátha a másik rossz vagy kicsi, de ezzel is ugyanezt csinálja.
Mitől lehet ez? Rossz a gép vagy csak valami rosszul van beállítva. Tényleg jól jönne a segítség mert így nem lehet vele játszani.
Előre is köszi a választ!!! -
k.
őstag
válasz Phoenix05 #1223 üzenetére
A kérdés az, hogy a régebbi szintén rossz kártya eredeti-e(Sony) vagy pedig nem. Illetve a másik fontos, hogy Slim vagy Fat ps2ről beszélünk-e mivel a slimek rühellik az utángyártottakat. És persze a Végén: Eddig működött-e vagy most állt elő a helyzet. Ha új a gép, és a kártyák nem gyáriak(64mb-s Sony pl nincs is) akkor az inkompatibilitás jött elő.
-
elistvan
őstag
Elkezdtem játszani a Burnout 3-al. Nagyon magával ragadott és ahhoz képest, hogy milyen lassúcska pc-nek felelne meg a ps2, nagyon szép a látványvilága a programozók a maxot kihozták a gép képességeiből. Tud valaki ajánlani hasonlóan látványosan szép játékot? Legyen az szinte bármilyen kategória.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
doc
nagyúr
ez sem rossz cikk: a legjobb co-op jatekok
-
rudymester
senior tag
Van valami tapasztalat a ps1 lemezek polírozásával kapcsolatban? A Metal Gear Solid lemezem egy helyen lefagyott és most már a játék menüje sem jön be, pedig ezen a részen már átjutottam régebben. Elég karcos a lemez, de jó árban volt anno.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
k.
őstag
válasz rudymester #1230 üzenetére
Platinumshop
Náluk van lemezpolíroztatásra lehetőség! -
Bencexp
tag
Hello-hello. PS2 vásárlás előtt mit éredmes rajta megnézni (használtan venném ismerőstől (bár ő nem ért hozzá nagyon))?
Meg még annyi, hogy millyen csatlakozóval lehet összekötni egy Toshiba HDReady TV-vel? Van rá mód hogy HDMI-n vagy VGA-n kössem össze?
Jako vážně?
-
Phoenix05
csendes tag
Szia!
Megnéztem, a memóriakártyák márkája nem azonos a PS2 márkájával. A probléma kezdetektől fennáll, bár most van egy játék, amit régebben elmentett, most viszont már nem akarja. Azt elfelejtettem korábban mondani, hogy azoknál a játékoknál, amit nem ment el, vmi korrupt fájlt vagy vmi ilyesmit hoz létre a memkártyán.
Lehet, hogy ciki, de fogalmam sincs, mi az a Slim ill. Fat (ennyire nem vagyok járatos ebben), úgyhogy erre a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Egyébként ha valóban az a probléma, hogy nem kompatibilisek a kártyáim a géppel, akkor ezzel nem tudok semmit csinálni? Feleslegesen dobtam ki ennyi pénzt az ablakon? És ha legközelebb játékot akarok venni hozzá, honnan tudjam, hogy az most jó lesz-e, vagy sem? Ez így tényleg elég gázos!
Még egy kérdés: hogy lehet azt megcsinálni, hogy másolt lemezt is lejátszon?
Bocsi, hogy ennyi kérdéssel zaklatlak, de nem tudok máshoz fordulni. -
k.
őstag
válasz Phoenix05 #1233 üzenetére
Tehát, ugy tudod megállapítani, hogy slim vagy fat, a lemezt egy kis tálcára teszed rá-mint a pcknél- vagy pedig a gomb megnyomásakor felnyilik a cucc és ott rakod be. Plusz a slim baromi vékony.
Ha pedig slim és a kezdetektől nem mennek, akkor sajna azt kell mondanom, hogy igen feleselgesen adtál ki pénzt. A helyzet az, hogy csak eredeti Sonyt érdemes venni-és csak hivatalos helyen, pl media markt, Sony szalon, t többi helyen sokszor kamut árulnak- mert a többit nem szeretik.A másolt lemez pedig itt cinkes téma, de ahhoz vagy chippeltetned kell-vannak boltok amik vállalják,(általában sarki zug konzolosok, de vigyázz mert kárositja sokszor a ps2-t) de ezt én nemtudom nekem nem módositott a gépem- vagy pedig a kártyára kell tenni egy filet-erre is vannak emberek akik végzik, de sajna konkrét személyt nem tudok mondani-
-
hodostamas
addikt
Hello.
Ismerősnek van egy ps2-ője.
Elvitték vmi ismerőshöz, ott meg a gyerek letörölte a 8MB-os kártya tartalmát teljesen.
Most nálam kötött ki, hogy kezdjek vele valamit, mert nem hajlandó játékokat elindítani, egyáltalán. DVD filmet simán visz.Pár kör google után, arra jutottam hogy "Softmoddolt" volt a gép, tehát a mem kártyán volt a törés, amivel vitte az írott játékokat. Jól gondolom
Mit lehetne vele kezdeni?
Próbáltam leírás alapján a softmoddot, aztán utána nézem ahhoz meg chippelt gép kell elsőre, szóval az kilőve.
(nekem ez a PS téma nagyon szürke még )[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #1236 üzenetére
Hopp, most nézem csak hogy itt ez kényes dolog, elnézést
-
elistvan
őstag
Létezi olyasmi szintű motoros játék ps2-n (nem kötött mint a mot gp) mint pc-n a motoracer volt?
-
-
rudymester
senior tag
válasz elistvan #1238 üzenetére
Motorstorm: Pacific Edge. Motorok is vannak benne és a maga nemében igényes és látványos arcade zúzda.
Néhány találat csak úgy randomra:
MTX: Mototrax (valami crossos játék)
MX vs ATV Ebből sok variáns van, ez is inkább cross és quad
Külön ATV játék is van 4 fajta, de ugye ez quad mind.A gyorsasági motorosokból meg főleg az SBK ismert, ez ugye superbike, de nem tudom mennyire arcade. Van még a Suzukinak meg a Kawasakinak is valami motoros cucca, de azokat sem ismerem.
Itt van az összes PS2 játék: [link]
-
elistvan
őstag
válasz rudymester #1241 üzenetére
Köszi a segítséget, utánanézek.
-
ldave
félisten
Sziasztok!
Az elmúlt hónapokban hozzájutottam pár kaland-rpg játékhoz (persona 3 és 4, final fantasy 12, dragon quest 8, kingdom hearts 2, lucifer's call, shadow of the colossus és okami). A problémám az lenne, hogy a PS2-m tőlem 160km-re pihenget, de jó lenne ezeket a játékokat végigjátszani jelenlegi lakásomban.
Használt gépet nem szívesen veszek, úgy látom újonnan most úgy kb 25-27k-ért lehet PS2-t venni. A gondom az lenne, hogy ahogy írtátok a mai TV-ken nem túl jó a PS2 képe (nekem egy 32"-os lcd tv-m van). Ezen mennyire segít ha kompozít kábelt veszek, képminőség javulás scart-hoz képest?. Esetleg még arra gondoltam, hogy emulátort hívok segítségül (pcsx2), ahogy olvasom azzal lehet javítani a felbontást ha bírja a PC hardvere. Ezzel kapcsolatban milyen tapasztalaitok vannak?
Köszi.
A Slime draws near! Command?
-
rudymester
senior tag
Használt gépet én már nem vennék, inkább gyűjtögetnék és egy újba fektetnék be. Az a biztosabb, soha nem lehet tudni, hogy egy használt mennyire volt megkímélve. Max ismerőstől érdemes így beszerezni egy gépet. Egy jó RGB kábel segíthet a jobb képminőség eléréséhez.
Más:
Sikerült poliroztatnom a MGS 1 első lemezét. Elég durva karcok voltak rajta. Eleinte lassan töltött, később már a játék menüéig sem jutottam el. A gépi polir segített, szépen fut. Vicces, hogy egy kis nyoma maradt a lemezen a gépnek, de ez egyáltalán nem befolyásolja a beolvasást. Igazából csak neon fényben látszik, valószínűleg a fekete lemezen nem lehet létrehozni ezt a tükör felületet.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem is volt ps2-m. Nagyon szerettem! De el kellett mennie...
1238: Motorstorm Arctic Edge. Az egy nagyon jó kis motoros játék
[ Szerkesztve ]
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
ldave
félisten
Ha jól tudom akkor PS3-hoz létezik olyan usb adapter, hogy a dualschock2-t csatlakoztatni lehessen a géphez. A kérdésem az lenne, hogy ezzel az adapterrel PC-re is rá lehet kötni a gamepad-et?
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest