Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz j.bravo #7682 üzenetére

    @j.bravo

    Most olvasgatok vissza...

    A fehér szerintem sem illene oda, de antracit/sötét(acél)szürke faszás lenne; a kép alapján a tiéd egy mély, sötét pasztel kék, egy élénk szín túl kontrasztos lenne, elütne.

    Más...

    Azt hiszem nekem komoly gondok vannak a fejemben.

    A GT-t elvittem vizsgáztatni még június végén...az üres rublikákat nézegetve kérdezem: Egyébként van valami gond? Válasz: Nincs...semmi. Mire én: Biztos? Válasz: Legyen?!

    Tegnap elvittem Zsoltékhoz olajcserére (saját cuccal)...Attila bontja a védőlemzt, nézegetni, rángatja a dolgokat, majd én kérdezem: Minden OK? Válasz: Persze. Mire én: Nem is folyik semmi? Válasz: Nem... Pár másodperc után: Tényleg semmi gond? Válasz: Figyi...most szólj, amíg meg van emelve: csináljunk?!

    Amíg várok, hogy mindent befejezzenek, sétálgatok az udvaron: van pár GTV és GTV spider. Bekéredzkedtem az egyik GTV-be: még mindig alacsony, bunkerszerű, szűkösen passzos. Nem is tudok értelmesen kiszállni. Viszont minden kézreesik, és nincs semmi sallang.

    Később feldobom nekik a kérdést: Szerintetek nagy baromság lenne dobni a GT-t és venni egy V6 GTV-t? Válasz (zanzásítva): Qrva nagy hülyeség...a te kocsid rendben van, ha most veszel egy másikat, akkor kezdődik előről; ráadásul egy napi használatú GTV-vel havonta járhatsz vissza az apróbb fasságokkal, akkor is ha első nekifutásra szétszedjük teljesen és újra összerakjuk; és ha esetleg mégis így alakul, akkor is legfeljebb jövőre bszélhetünk ilyesmiről.

    Szóval jelenleg 3.0 vagy 3.2 GTV-ket keresgetek éppen...mert a rációt időnként ki lehet baxni az ablakon. De közben már nézegetem az új dobot, illetve a fóliázást a GT-re, mert miért is ne lehetne utána köpni a szabadesésben zuhanó rációnak...

    PS: Ugyanitt 2.0 JTS, mechankilag/múszakilag tipp-topp állapotban új gazdára vár. GTV csere érdekelhet, Spider nem kell, mert ugyan a segge szép, de ortopéd strandpapucs formája van... :))

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák