Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mekker

    őstag

    válasz Integrale #7381 üzenetére

    Meg úgy a 145 óta minden.
    Oké, bizonyos szögből látszik, hogy "hú de előre nyúlik, nagyon sportos", én csak azt mondom, hogy beállsz mögé, vagy távolról nézed hátulról, akkor nem esik le elsőre, hogy akkor ez most egy A5, vagy Suberb vagy esetleg valami bűvös koreai.
    Egyébként sem rajongok a kocka Alfák kinézetéért, nem ebben nőttem fel. Oldalról szépek, meg azért elölről sem rondák.. Bár azért akad pár, mai szemmel nagyon öncélúnak tűnő lökös/orrész-dizájn.

    @LZs?!
    Nekem is tetszik renderen a CH-R, de élőben azért már nem az igaziak a részletek. 4 különböző textúrájú anyag fut össze egy helyen, meg az izgalmas élek közelről nézve inkább bumfordinak hatnak. A mai Lexusokat is mindig szidják, pedig ott élőben ezt jóval kevésbé érzem.
    A matricából elvileg már csak szabványméretűt lehet újonnan beszerezni, és gondolom sz**atnak is valamivel, amiért nem nagyon matricáznak.

    Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.

Új hozzászólás Aktív témák