Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz kkp900 #38595 üzenetére

    nezd omm.

    nem vagom mi van most. ja, a TB dock kurva draga, mert egy masodik gep helyett (!) veszed. ahogy mondjuk az external gpu is kurvadraga, csak epp nem kell egy masodik gepet epitened, kompatibilis a jovobeni eszkozeiddel, stbstb. most azon itt felelslegesen rugozunk hogy draga a TB4 dock, ja, draga. el kell donteni, hogy kell e annyira amennyibe kerul.
    ketto. NEM ELETSZERU az, amit itt el akarsz erni, hogy meg a hubodra is egy masik hubot kotsz. erre talaltak ki az asztali gepet meg a TB4 dokkokat is.
    harom. tovabbra sem ertem azt, hogy mondjuk az miert nem fordult meg meg a fejedben hogy 12ezer forintert veszel az alzan egy USB-C - HDMI kabelt. igyis szarra van bovitve az egyebkent konkretan ultrahordozhatonak designolt gep, amin epp azert nincs egy ertelmes csatlakozo sem, mert akik vasaroljak azok az eletbe semmit bele nem dugnak a tolton kivul, mer mi a fasznak. arrol vitatkozunk, hogy egy AX wifis gepre VEZETEKES NETET akarsz, ami konkretan lehet, hogy lassabb. nekem a mac mini sincs LAN-on mert egyszeruen megvan wifin az 1000Mbps (jol olvasod , a gigabit. wifin.) igy a vilagon semmi ertelme nincsen igazabol.
    ot. nemtudom mi az 5, full nem ertem az egeszet. azt sem ertem pontosan, hogy amikor (mert gondolom nem desktopkent hasznalod), amikor epp az MBA van a tvdre dugva akkor 1 : ha filmezel es azert kell a HDR akkor mi a raknak kell a maradek , miert nem eleg a HDMI kabel csak. Ha nem filmezel es kell a net, az ssd, a toltes, az usb hub, meg kell az RS232 is meg joystick port meg mittudomen meg mi, akkor meg minek a HDR?

    full nem ertem sem a valodi problemat, sem az elkepzelest.
    ha HDR HDMI kell, arra van konkretan kabel. usb c -> HDMI. Ha otezer port kell akkor az egyikbe mehet a hubod, a masikba a hdmi kabel. Ha hub is kell, hdr is kell, kulso winyo is kell, mindenis kell akkor meg mondom, TB4 dock. az erre valo.

    pontosan akkor most mi is a kerdes ?

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák