Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz cigam #37910 üzenetére

    Egyetertek. Annyit hozzatennek, hogy szerintem erdemes elgondolkodni a 16GB-s M1 felaran, ha esetleg anyagilag ez meg beleferhet. Nem azt mondom, hogy kotelezo, nekem is 8as van. Epp azert, mert nekem is 8-as van mondom, hogy erdemes elgondolkodni rajta. Es ugyan ugy atlagfelhasznalas, de nincsenek csodak. 8gb az csak 8gb, akarmit trukkozunk. Az a baj az alacsony speccel, hogy mindig pont ott erzodik ki, ahol a legtobbet vagy : a sima dekstopon. Mint az SSD, a jatek nem lett erezhetoen gyorsabb tole, de a desktop igen.
    Szerintem az tok normalis atlag felhasznalas, hogy mennek a gyari cuccaik (uzenetek, mail, apple music, naptar, stb...) , kozben bongeszgetsz, lenyitva 10-20ablak, mikor epp nem akkor megy egy kis online video, stream. Ha epp olyanod van, lenyonsz egy 20perces LoL-t, ilyenek. Namost egy lol, ami konkretan egy kenyerpiroton is elfut (mert grafikailag egy evezreddel ezelott jar), 4K-s monitoron 1920x1080 res, minimum reszletesseg, shadow off, ez ugy 60fps hogy mellette ____BRUTALISAN____ mikrolaggos. Fix 60, de egy laggtenger.
    Ez nem a maxolasrol szol, ez arrol szol hogy a mininek nagyon alacsonyan van a termeszetes limite. Epp ezert mondanam a 16-ost, mert a RAM miatt ott mar feljebb (de meg mindig alacsonyan) ez a hatar.

    Szvsz en azt mondanam, hogy szerintem most a lineupon ALTALANOS felhasznalasra az M1 Pro 10/14 + 16gb (tehat az 4 upgardebol a legkisebb) az a chip, ami tenyleg ott van ahol lennie kell ahhoz, hogy a daily taskok TENYLEGESEN doccenesmentesek legyenek. Ne csak epphogy, ne csak erezhetoen, hanem tenylegesen. En nagyon csalodtam, mikor nem frissitettek a mini belsejet ezekkel az opciokkal, mert akkor dragan ugyan, de megvehettek volna a legfluidabb asztali elmenyt amit el tudok kepzelni az atlagos felhasznalas cimszo alatt.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák