Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz lacafaca #90450 üzenetére

    Nagyon off, bocsi érte!

    Namenjapitsába! Ember, nem hiszlek el :D Én is NZ-re vágytam!

    89-ben beszéltük le Svédországot az ottani rokonokkal, de addig húztuk az időt családilag, hogy 91-ben jött a későbbi feleségem, emiatt elengedtük. (nem bánom, aki oda kiköltözött, mind fura lett ;) )
    Aztán teljesen rákattantunk NZ-ra, egy barátunk beszámolói alapján. Évekig tervezgettük, hogy fogjuk a sátorfát, majd hetekkel azelőtt, hogy elkezdtük intézni a kiköltözést, a barát(nő) bekattant és hazaköltöztek. Figyeld az indokot: Aucklandben lett melója és nem tudta megszokni, hogy jobbra is víz, balra is víz, úgy érezte magát, mint egy nagy hajón. :D (meg a párja nem talált a közelben melót, de nem ez volt a legfőbb indok, lett volna még idő keresgélni)
    Aztán kb 10 éve még egyszer felmerült, de akkor már kalandosabbra terveztük, az első két évet gondoltuk gályázni (a papírok miatt), majd utána napszámos melót tolni szigetszerte, hogy megtaláljuk a kedvenc régiónkat - megbecsült, jól szervezett kint az idénymunka a fődeken - és annyi pénzt összeszedni, hogy egy vidéki kis kuckót tudjunk venni, onnantól takarékláng és nyugdíj. Majd úgy döntöttünk, hogy már öregek vagyunk belevágni, meg nincsenek számomra vonzó fesztiváljaik sem.
    A fesztivál eldöntötte :)

Új hozzászólás Aktív témák