Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    válasz viharhozo #78113 üzenetére

    A gyógyszeripari "maffia" nyilván nyugaton sem szent, nekünk is volt olyan ügyfelünk, akik gyógyszerkísérleteket végeznek, és hát elég undorító volt, ahogy a tesztalanyokról beszéltek, tényleg csak darabként számoltak velük, az alanyok. És kaptak 5-6000 Ft-ot/alkalom, szendvicset, majd utána már utalványt, mert az olcsóbb.

    Visszatérve a kínaiakra, azért ez az ország el akarta titkolni az egészet, orvosokat tüntetnek el, cenzúráznak, korruptak, diktatúrában élnek, nemhiába ilyen elnézést, "szarfészkekbe" exportálják a cuccokat, mint Afrika, Dél-Amerika, törökök vagy mi. Ha bejön nagyot nyernek, ha nem, akkor is tartoztok nekünk majd mással.

    Teljesíteni fogjuk kötelezettségvállalásainkat, segítséget és támogatást kínálunk más fejlődő országoknak, és keményen dolgozunk azon, hogy az oltások közhasznúvá váljanak, amelyet minden ország állampolgárai használhatnak és megengedhetnek maguknak ”- mondta Xi Jinping kínai pártvezető a G-20 konferencián Rijádban.

    Nem is szolva arrol, mekkora buko lenne Bolsonaronak/Erdogannak/Orbannak, ha hire menne, h rossz vakcinat soztak a nepre.

    Dehogy, akkor megint lehet mutogatni másra, nem kaptunk nyugatról, rá voltunk kényszerülve. Ami végül is részben igaz...

    Tegnapi hír: A fideszesek bíznak jobban a kínai és orosz vakcinákban | Magyar Narancs

    A kínai vakcinát: a fideszesek 50 százaléka adatná be magának,az ellenzéki táborban 8 százalék választaná. (Ezen belül az MSZP és DK hívei közül senki sem.)

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák