Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz Kékes525 #71393 üzenetére

    Tudni kell azért a helyén kezelni MO-t és a többi országot. Egy ilyen múltú országtól nem várható el a lista TOP helyezései. EU-n belül:

    Halottak száma: Elég jók vagyunk, hogy a hollandokat, németeket, belgákat, franciákat, olaszokat levertük.
    Svédektől, Svájctól, osztrákoktól nem szégyen nekünk elmaradni.
    Szlovákok, albánok nagyon jók a statok alapján. Szlovákoknál 2000 alatt a halottak száma. De látható, hogy nem csak mi vagyunk nagyon sz*rok hozzájuk képest, hanem nálunk sokkal jobb helyzetben, sokkal jobb feltételekkel rendelkező országok, akik tőlünk is fényévekre vannak. 70.000 halott/ország.

    1 millióra vetítettbe: A horvátok és a franciák között vagyunk. Az nem rossz. Vannak kicsi országok, sok nagyon fejlett ország előttünk, akiktől nem szégyen kikapni. Szlovákok, albánok megint csak előttünk. 963 halott van nálunk 1 millióból. Ami ciki, hogy Romániában 807.
    Belgákat, spanyolokat, angolokat, franciákat verjük.

    Fertőzöttek 1 millióra: 26-30. hely az EU-ban: lengyel-magyar-román-szlovák-bolgár. Teljesen ott vagyunk, ahol várható, a saját súlycsoportunkban. 28000-33000/1.000.000-ra.

    Én nem temetnék pár nagyobb, fejlett, erős országot sem, hogy a legfertőzöttebb, főleg a 200-ból.
    Van ahol 802 az ország lakossága, vagy 30.000, van, amelyik meg az isten háta mögött van. Persze, hogy jól állnak, a kutya nem megy oda, és stb.

Új hozzászólás Aktív témák