Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz lacafaca #68796 üzenetére

    OK elfogadom az emberiség ilyen.

    Viszont még ennél sokkal súlyosabb érv van az oltás mellett. Ez viszont célzottan az olyanoknak szól, akik az egészségük megőrzése érdekében nem akarják beadatni maguknak. Elképesztően rossz az érvelésük és hatalmas aránytévesztésük van. Nézzük.

    Mi a valószínűsége annak, hogy elkapod a koronavírust és mi a a valószínűsége annak, hogy mellékhatása lesz az oltásnak. Mi a vakcina mellékhatásai és mi a koronavírus fertőzés (COVID-19) tünetei. Induljunk ki pl. a Pfizer vakcinájából.

    A Pfizer 95%-ban mellékhatást okoz. Akinél nincs semmi, annál nem hatott az oltás. Azonban az esetek döntő többségében, enyhe a melléhatás. Az oltás helyén egy kis bőrpír és/vagy izom fájdalom van. Az esetek néhány százalékában erősebb a mellékhatás. Ezek lehetnek pár napos fejfájás, láz vagy fáradékonyság is. Ezek kivédhetők fájdalomcsillapítóval és lázcsillapítókkal. Rendkívül ritkán anafilaxiás sokk is lehet, ha a páciens az erre való hajlámát nem közli, vagy nem tud róla. Ez néhány embernél fordulhat csak elő. Az anafilaxiás sokk jól és biztonságosan kezelhető.

    Ezzel ellentétben a koronavírust előbb vagy utóbb szinte biztos, hogy mindenki elkapja, viszont az az esetek mintegy 20-40%-ban tüneteket okoz. Ezek közül bármelyik tünet sokkal súlyosabb, mint a vakcinánál a legtöbbször előforduló gyenge mellékhatás. A többi tünetről már nem is beszélek. Azok sokkal súlyosabbak és sokkal gyakoribbak, mint a vakcina legerősebb mellékhatása.

    A mérleg olyan, mintha az egyik serpenyőjében 1g súly (vakcina) a másikban pedig 10 kg súly (COVID-19) lenne.

    Aki tehát nem akarja beadatni magának az oltást az kvázi azt állítja, hogy 1g nehezebb mint 10 kg. Gratulálok! Ez még az Orbánék alternatív valóságában sem igaz.

    Rive, ha van kedved ezt pontos számokkal kiegészítheted.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák