Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz #20749568 #59178 üzenetére

    Hát én nem követem a munkásságát, de jó emberismerőnek tartom magam.
    Szerintem az van, hogy ez a Majoros gyerek világ életében szerepelt, ez volt mindig a vágya, és ebben érzi jól magát, anno valamelyik Való világban kezdte, de egy csomó showműsort ,vetélkedőt, talkshowt, rádióműsort is vezetett, mellette színpad, koncertek... És most hogy Covid van ennek hirtelen vége szakadt leálltak a forgatások, nincs fellépés, nem hívják reklámszerepre sem... Ha valamit az ember huszon évig csinál aztán hirtelen vége, azt nehéz lekezelni, pl ha egy parasztbácsit felköltöztetsz a városba, nem tud magával mit kezdeni, hiányzik a napi rutin , valószínűleg galambokat fog etetni minden nap a parkban ugyanabban az időben.
    Az idős színészek sem mind azért játszanak 70-80 évesen, mert kell a pénz, hanem mert ez az életük. Itt is inkább ilyesmi lehet.
    Ő azért simán összeszedett már annyit, hogy akár nyugdíjba mehessen, benne van egy csomó cégben, vállalkozásban, a zenékből jönnek a jogdíjak... nem hiszem, hogy az a 40-50 ezer forint hiányzik az életéből ami a YouTubeból jönne. Más meg miért fizetne? Szóval ez a pénzéhes celeb elmélet megdől szerintem, inkább unatkozik, és hiányzik neki a szereplés, ami valahol érthető is. Az, hogy sok dolgot nem tud, mert nincs rálátása tény, de rosszindulat nem láttam a mostani megnyílvánulásaiban. Ami a betegségét illeti ő maga mondta, hogy hipochonder szóval jobban ráparázik, mint kéne, de ez nem egyenlő a megjátszással. Az, hogy elküldi a k*#$@ anyjába a trollokat, meg a vírusszkeptikusokat, szerintem jogos, és lehet azért támadni, mert pénzzel, vagy barátokkal elintézte magának az egyágyast , de lássuk be, ha hasonló helyzetben lennénk szerintem mindannyian ugyan ezt tennénk. Legalábbis én biztos, hogy beáldoznák pár deákot, hogy ne egy zsúfolt kórteremben kelljen fetrengenem, vagy hogy ne tartson egy röntgen 3 hónapig.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák