Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz #16729600 #51443 üzenetére

    Ezen lehetne és kellene vitázni és bővíteni és újra meg újra felülvizsgálni minden egyes árva pontját. Mégsem teszik kb sehol, mert nem akarnak rá igazán költeni és energiát / népszerűséget ideiglenesen átcsoportosítani. Csütörtökönként nem erről kéne itthon is szóljon a fáma? Há nem?

    A lockdown rövidtávon olcsóbb megoldásnak tűnik a legtöbb politikusnak lemerem fogadni... na meg az állandó beleszaromság és mismásolás az elején.

    Ezekiell technikailag ezen a listán ha megnézed nem soroltam fel elrugaszkodott dolgot, ha van rajta olyan ami 2020-ban nem megvalósítható erőfeszítés árán akkor baj van. Most már valóban nem lenne elég, ezt nem is holnapra kellett volna bevezetni ezt a Kínából való kihurcolást követő első csoportos eseteknél kellett volna elkezdeni.

    Ugyan itt kerestetik valaki akinek lenne mankó segédanyaga egy kitalált cég PEST, Porter és SWOT elemzéseihez. IT-sok lennénk ha nagyok leszünk azt ehhez képest azt hiszik rólunk közgazdásznak jöttünk. :DDD :DDD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák