Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacsis

    Közösségépítő

    válasz Alex91 #47062 üzenetére

    Ismét az én nézőpontom: Márciusban ill előtte még kb xart sem tudtunk a vírusról.. ellenben láttunk olyan (fake) videókat, hogy a faszi sétál az utcán, egyszer csak összeesik, azt kampec... Szal bexart az egész világ.. aztán ahogy teltek múltak a hetek hónapok --> a kormány, sőt a többi országok nézőpontja: ááá nem is olyan veszélyes az... "meghal pár ember, veszteséges járulék, de a gazdaság ha nem is dübörög, de el tud döcögni" -->még egy zárás akkor nem is annyira szükséges, téma lezárva...
    szvsz simán benne van, hogy ez egy tudatos megmozdulás... és ezzel számoltak... ne felejtsük el, hogy mi a 10 millió politikus országa vagyunk, és mindenki jól megmondja.. de valójában SENKI SEM TUDJA VALÓJÁBAN mi zajlik a színfalak mögött ;)
    Ringman! Igen, úgy gondolom, hogy biztosan az is benne van, hogy a kormány a saját érdekét is nézi... De ezért én megint nem tudom hibáztatni az adott kormányt, mert bárki lenen hatalmon, ugyanezt játszaná.. lásd: egész világ összes kormánya... kb kisebb eltérésekkel de a világon mindenhol ugyanez zajlik :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák