Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz tom_tol #22067 üzenetére

    de ezek ilyen általánosítások, nehéz velük bármit kezdeni. európában nem esnek az oxigénszintek? nyilván lesz majd arról is adat, hogy a tök szar szaturáció és szétgyakott tüdő milyen arányban van egyáltalán, és milyen arányban regenerálódik, fiataloknál nyilván tök jó. arról, hogy a szívet ért terhelés hány év mínuszt jelent, már nehezebb lesz, de majd lesz erről is cikk.

    viszont miért ne venné komolyan az ember az erről szállingózó híreket, ha azt meglepődött orvosok írják, hogy bakker, ilyet nem láttak még? ha leszarom, milyen logika mentén szarom le? hogy úgy sem tudok mit csinálni?

    valamit azért tudok, mi például ma reggel 6-ra mentünk (pontosabban ment a feleségem) nyitásra az intersparba, mert kellett már pár cucc onnan. ez például olyasmi, amit meg tudunk tenni, kényelmetlen ilyen korán kelni, de van benne ráció. és semmi köze ahhoz, amit itt a "rettegőktől" rettegő fórumozók láttatni akarnak.

    a nyitás amúgy nem a világvége, előbb-utóbb nagyon sokan elkapják majd így is úgy is. de akkor a bátor fórumozóktól kérdezem, hogy elkapják a... mit is? mert ezek a cikkek pont erről szólnak, hogy mi is ez a szar. még csak most derül ki, most jönnek rá menet közben. szerintem ez fontos infó.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák