Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz csiga8 #111982 üzenetére

    "Kettő nyugger klub tagja anyós, már nekik is feltünt, hogy sokak közülük az oltást követően 2 hét és 2 hónap közötti időszakban elhunytak."

    Nekem meg az tűnt fel, hogy még az oltások előtt feleségem rokonságában 4-en haltak meg a 60+ emberek közül a covidban ( az tény, hogy rossz egészségügyi állapotúak voltak és 4-ből 2-nek alapban légzőszervi baja volt már régebb óta).

    Viszont az oltások után valahogy nem kezdtek el tömegesen elhalálozni, meg rosszul lenni a család/rokonság/ismerősi körből a 60-70+ -os emberek....

    Mondom ezt úgy, hogy én sem vagyok beoltva, de amiket itt felsoroltál, meg a maszktól tüdőbetegek fekszenek a kórházban, akikre ráfogják, hogy a covidtól van, na ez igencsak a ló túloldala már a részedről a hülyeségek tekintetében.

    Ennyi erővel fél ázsia kipusztult volna már, mert azok már rég maszkban mászkáltak a covid előtt is és valószínűleg nem cserélgetik 2 óránként.
    Amúgy meg nem tudom mi a nyűg? Jelenleg nem is kötelező. Amíg meg kötelező volt, addig volt rajtam, amíg bementem egy boltba, vagy ügyet intézni. Heti pár nap, napi 1 órát volt összesen rajtam nagyon maximum, és gondolom rengeteg ember ugyanígy volt ezzel.
    Az ügyfélszolgálatosokon, boltosokon persze sokat volt naponta. Valahogy ők sem hullottak ki tüdőbetegséggel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák