- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz LyonnaisFan1 #195498 üzenetére
Hatalmas Lyon
-
IreN!CuS
őstag
VAR keményen - nem - dolgozik
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
atee_13
őstag
Máker banda
-
grizlisandor
veterán
8 perc hosszabbítás, hátha sikerülne egy pontot itthon tartani.
20 jó blockra, jön egy nem jó.
-
grizlisandor
veterán
Ez piros lap és büntető.
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #195505 üzenetére
bármilyen lap volt?
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #195499 üzenetére
...tud jókat rúgni nem láttam a meccset, de még mindig azt mondom, hogy "elférne a 'poolban"
akartam már említeni: pl nála figyeltem meg, hogy a zoknija 3-3 helyen mindig ki van vágva hátul... ez mit jelent? szolidaritást vállal a lyukas zoknis férfiak mellett? vagy csak egyszerűen jobban szellőzik a lába? esetleg divat?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz Phoen|x #195510 üzenetére
Shaqiri-n soha nem láttam kiszakadva, pedig neki akkora a vádlija, mint a combom
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
grizlisandor
veterán
Taylor és csapata mehet vissza a Championship-be vagyis ideje lenne kipróbálniuk magunkat a League One-ban.
City kapott egy ajándék büntetőt, gólhelyzetben alácsúszok a támadónak és elkaszálom a támaszkodó lábát, a büntetőt nem tudták elcsalni, de egy piros lapot hiányoltam ezért Diasnak. Óvni kell az olajosokat, nehogy már a következő meccsen kimaradjon valaki a lapok miatt. Akkor már Walkert is megemlítem, aki párszor megkaphatta volna a sárga lapját.Egy biztos, hogy a fiaink küzdeni tudnak, jajj lesz neked a válogatott szünet után Newcastle.
-
addikt
Kend fel! Töröld le!
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
venember83
nagyúr
Pontoszkodás, ölelkezés, ami kell.
-
Tibiajax
nagyúr
gagyi magyartv nem adja az inter-meccset?
még jó h van iptv..
bezzeg ha juve mecccs lenne vagy milan, az nem maradhatna el gondolom -
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #195515 üzenetére
4-4?
-
venember83
nagyúr
válasz Tibiajax #195519 üzenetére
Könnyen meglehet, hogy tudatos volt. Capello is szépeket mondott pl. Dimarcóról: "Hakan Çalhanoğlu bárhova el tudja juttatni a labdát, ahogy Federico Dimarco is. Ezen kívül ott van még Henrikh Mkhitaryan, Nicolò Barella, Davide Frattesi, hogy csak párat említsek. Massimiliano Allegrinek viszont csak szokványos középpályásai vannak. Nincs a keretben már egy Miralem Pjanić, Paul Pogba vagy Paulo Dybala. Hiányzik a kreativitás, így csak az ellentámadásokra építhet." - [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #195520 üzenetére
ja hogy ez a te tolladból származik..
-
mephi666
nagyúr
válasz venember83 #195520 üzenetére
...hívd fel, hogy vigye már el Gallaghert oké, hogy nem sírnék, ha végre behúzná a 'pool, de ha pl egy Juve vinné el, nem csak akkor kapcsolnék a meccseikre, ha altatóra vágyok
...persze vannak nála jobbak a posztján, de dolgos gyerek, fut becsülettel oda-vissza, támad-védekezik, rúg időnként nagyokat kapura... és a legfontosabb: kerülik a sérülések... pár szezont lehúzott már a pl-ben és 1 meccset nem hagyott ki sérülés miatt... a CP is tetszetős játékot mutatott, amikor náluk volt
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz mephi666 #195523 üzenetére
A Juventust csak lejáró szerződésű játékosokkal, illetve 20 millió euró alatti játékosokkal hozzák hírbe. Nincs most pénz flancolni Gallagherekkel. Meg amúgy is a Románál divat a szigetországi játékosokkal való próbálkozás.
Ringman: A három pont megvan, az a lényeg. Minden egyéb csak szükségtelen flanc.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Elemzés: A stadionok kihasználtsága 29 százalék (rtl.hu)
Kiugróan magas fizetések, minimális jegybevételek, alacsony nézőszám és nagyon kevés fiatal játékos. A Magyar Labdarúgó Szövetség legfrissebb elemzése szerint ez jellemzi az elsőosztályú klubfutballt. Az RTL Híradónak nyilatkozó sportközgazdász szerint az a kérdés, hogy ebből mi következik.
Már úgy várom a szőlősi nyaloc györgyi brüsszelezését -
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #195525 üzenetére
vazz, elsőre úgy olvastam, Én nem mondok ilyeneket, egy senkiről
Ringman hatttalamas DiMarco
azt bírtam, mennyire el volt szonytolodva, meccslefújást követően. ment volna még akkor is pár társa szopni a bréjét neki, de ő csak így összegörnyedve kicsit a nagy interes pufidzsekiben, baktatott, leszeget fejjel.. külföldi csatik sokkal tovább mutatják az eseményeket mint a magyar ratyik, nem kapcsolnak el egyből a kibszott reklámokal.
érdekes volt.. lehet, h ez neki nem volt egy nagy truváj
meglátta, meglőtte, ennyi. nem kell ezeket úgy felfújni, valóban[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz grizlisandor #195529 üzenetére
gratulálni, hogy látunk még ilyen cseleket.
utána meg szétrugta a bokáját a hentes védő, mégis mit vársz, rohanjon tovább?? -
DeathAdder
veterán
még mindig nem hiszem el
Doku aláfekszik Caicedonak, aki ezért a levegőben megborul és ráesik Jamesre, a lecsorgót így akadálytalanul küldheti középre Szilva, amire Hólend megrántja Cucurellát hogy hozzáférjen a labdához, aztán Cucu visszaránt, Hólend jó nagyot esik, tizi.... tehát két fontos momentumot a VAR csak úgy figyelmen kívül hagyott, aminek következényeként megítélt egy olyan tizit ami minden meccsen előfordul, mondjuk előtte a Luton meccsen.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #195531 üzenetére
Örüljenek a kékek, hogy pontot nem vontak le tőlük grátiszba
Én meg a villát nem akartam elhinni, h 3 pontra van a tabella tetejétől mikor egy 5-1 es zakóval nyitottak
Sok pénzt nem tettem volna rá, hogy majd így állnak 12. forduló után.
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #195531 üzenetére
...nálunk meg Kanszag gólját Macca 9 szituációval korábbi "nem kezezése" miatt vették el szívbaj nélkül aki több pénzt csorgat a var-os perselybe, az jobban kapja a pozitív ítéleteket
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #195525 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz Tibiajax #195530 üzenetére
Belegondolva, igazad van, védő részéről megvolt a szándék, lehetett volna belőle Thuramtor is.
Más:
Én örülök annak az egy itthon tartott pontnak, egy nem részrehajló bírói stáb mellett, lett volna több is.
A játékunk az tetszett, remélem tudjuk tartani és emelni ezt a szintet.(#195531) DeathAdder:
Fb-n láttam egy videót, hogy Poch a lefújást követően beszélt a sporival, de ilyen összeollózott szaga volt. -
DeathAdder
veterán
válasz mephi666 #195533 üzenetére
épp láttam, a vicc ha színtiszta kezezés lett volna, amit a spori nem vesz észre, akkor sem VAR-ozhatták volna vissza a gólt, mert közben az ellenfél is már labdába ért, ami onnantól új játékhelyzet
de mivel a játékosról pattant a labda valahova a hónalja alá, nem is emlíkethető egy lapon azzal ha valaki kézzel veszi le a labdát, mint ő mondjuk, és ezzel a győzelemmel lettek bajnokok
répaliga ne fájjon, igazából az a bító aki abban a helyzetben nem hagyja nyerni a Toulouset annak szemeteskuka van a szíve helyén
(#195532) atee_13 - én is azt hittem, hogy idén beesnek, pláne a konfettiliga mellett, de amúgy nem is olyan rosszak, de bántóan simán ki tudnak kapni néhány meccsen, tipik MRI csapat
mondjuk az utd is amilyen botrányos, szinte bravúr hogy megint 7 pontra vannak az első helytől -
Peterhappy
őstag
"OFF"
Elmarad a csütörtöki bolgár-magyar meccs, 99% hogy 3-0-val miénk a mérkőzés és biztosan EB-résztvevők vagyunk.
-
mephi666
nagyúr
válasz Peterhappy #195538 üzenetére
...na, nem tudtak levelet írni a bolgár mesteri hivatalba a bogár mesternek?
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #195537 üzenetére
vicc
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #195537 üzenetére
...vagy amikor mekktamás 2 másodperc alatt 3szor ér bele kézzel a labdába 16oson belül és nem ítélnek ellenük büntetőt
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #195540 üzenetére
Szerintem még a hablatymédia nem adta ki az ukázt mit is kell szajkózni, azért kereste gyorsan ezt a gazdimantrát
De OTP részvényesekre cudar idők következnek
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #195538 üzenetére
Acsi, most allitolag Kardzhali varosanak stadionjat akarjak a BFSnel atnyomni az UEFAn
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Peterhappy
őstag
válasz LyonnaisFan1 #195545 üzenetére
Jaja. Az a buefa együtthatós 1%.
Miért nincs PC-n bohóc emoji???Én eddig úgy voltam vele, a pályán harcoljuk ki az EB-t, de most már remélem, 3-0 ide és jól megszabják a bolgárokat.
Plusz az uefa is kiállhatna és elmondhatná, hogy elqrták, amikor jóváhagyták a stadionváltoztatást. - de tudom, én olvasok mostanában túl sok sci-fit... -
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #195546 üzenetére
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
bagyulajuve
addikt
válasz Peterhappy #195546 üzenetére
ha viszont kizárják a bolgárokat, az eredmények is törlésre kerülnek, ha jól tudom és tudomásom szerint az nem olyan jó nekünk
amúgy az uefa egy kókler, maffia banda, szóval rájuk ne számíts
Resistencia eterna
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #195548 üzenetére
"az új helyszín sem alkalmas a meccs megrendezésére"
A topsport.bg szerint a bolgár szövetségnél a dél-bulgáriai Kardzsali városa vetődött fel helyszínként, a 2017-re felújított Arda Aréna 11 114 ezer fő befogadására alkalmas. Ezzel csak annyi a gond, hogy a stadion nem felel az UEFA előírásainak – több szempontból sem.Az UEFA 2024-es Eb-re és annak selejtezőjére vonatkozó versenykiírásában szereplő 26-os cikkelyének 1-as pontja szerint minden rendező szövetségnek 2022 november 10-ig el kellett küldenie az UEFA-nak azon stadionok listáját, amelyekben a hazai mérkőzéseit kívánják rendezni. Erősen kérdéses, hogy erre a listára a bolgárok két éve feltették-e az Arda Arénát – lapunk információi szerint ezt maguk a bolgárok sem tudják... Az Arda Arénában egyébként válogatott mérkőzést korábban nem rendeztek, s nemzetközi kupamérkőzést is csak egyszer játszottak itt: egy Európa-konferencialiga-selejtezőt két éve – az Arda Kardzsali kikapott a Hapoel Beer Shevatól 2–0-ra.
A kardzsali stadion a 26-os cikkely 3-as pontjának sem felel meg, amely pont kimondja, hogy a válogatott mérkőzés helyszínének a legközelebbi nemzetközi reptértől autóbusszal 90 percen belül elérhetőnek kell lenni. Kardzsali közelében két nemzetközi repülőtér található, az egyik éppen a plovdivi, amely 92 kilométerre van a stadiontól, ám a különböző útvonaltervezők szerint autóval legalább egy óra negyven percig tart megtenni az utat. A másik közeli nemzetközi reptér a Görögországban található Kavala reptér, amely 156 kilométerre van az Arda Arénától, és autóval az útvonaltervezők szerint legalább egy óra ötven perc az út. Busszal nyilván még több időbe telne...
Az sem elhanyagolható szempont, hogy a városban csupán háromcsillagos szállodák találhatóak, ami alulmúlja a nemzetközi labdarúgásban megszokott szállások komfortfokozatát – adódik hát a kérdés, hogy ha mégis Kardzsaliban lenne a mérkőzés, vajon hol szállhatna meg a magyar válogatott.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #195548 üzenetére
Igen, a szerbek ikszeltek velük, mi rosszul jönnénk ki abból, ha kukáznák az eredményeket.
Bár ahogy nézem, szerintem akkor is kijutnánk, mert Montenegro 6 pontot bukna ellenük, csak mindenképpen kellene a pontszezés Montenegro ellen a csoport első helyéért.A legdühítőbb, hogy minket szívatnak a legjobban az egésszel, és a vége az lehet, hogy mi járunk a történtekkel a legrosszabbul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest