Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #146383 üzenetére

    Egy bizonyos szintig természetesen nem, de amikor középszerű játékosokért fizetnek 40+ milliót és lehet keveset mondtam, na az már baj, ahogy a fizuk is.
    Pont neked nem kell mondjam mennyit keres egy Ramsey, egy Rabiot, Bonucci vagy egy Arthur esetleg Ronit is ide lehet venni. Unitedben Maguire 10M, Shaw 8M fontban, Realban Hazard 21M font, Jovicnak lenne szerzi szerint 8.5M, Barcelonában Pjanicnak 14 millió font.
    Messi és Neymar csillagászati, le sem írom.
    A Barcelona évente közel 240 millió fontot(!) költ fizetésre, a Real 230-at, PSG 200, a United 190-et, Juve 185, ezek mellett még a City is normálisabb a maga 147 millájával a 'pool pedig 140-nel. Gondolj bele a Barcelonának még emellé jönnek az igazolási díjak... Horror pénz.
    A covidból tanulniuk kéne, igazad van, meg kel húzni egy határt kell egy költségsapka ami mindenkire vonatkozik, csak tudod pont az a baj, hogy pár csapat még tovább akarja fújni azt a lufit ami kipukkadt és nekik valahogy nem akaródzik ez a sapka téma. Azonnali megoldást akarnak nemhogy megszorítás de megtorpanás nélkül betonbiztosan.
    Pedig ez nem fél év alatt megoldható téma, ha ekkora a túlnyújtózás.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák