Új hozzászólás Aktív témák
-
blackman1976
csendes tag
válasz headhunter #2049 üzenetére
A firmware-eket típostúl függően bocsájtják ki, tekinve, hogy mindegyikben
más chip és alaplap van. Tehát nem keverném a tipusok közötti frissítéseket.
Még a végén elfüstöl, vagy elszáll kék halállal.Amúgy sajna még nem találtam meg a tökéletes frissítést.
A mostanin, hiába állítom be az FTP-t egyszerűen nem enged bejelentkezni.
Már minden olvasott trükköt megpróbáltam, de semmi. (a portforward is be van állítva a 21-es portra, ahogy írták)
A legnagyobb gáz pedig, hogy a Bittorrentet be sem lehet kapcsolni. Olyan hibát ír, hogy nem fut BT cliens. -agyam elszáll...
Egy 30.000Huf körüli kütyü és nem tudja azt amit hirdetnek vele...A videó lejátszás és a Samba tökéletesen müxik, azzal szerencsére nincs gond.
A formázást is sikerült kilőni a beállításokban.Ha valaki tud segíteni az FTP-ben és a BT-ben, annak fizetek egy nagy korsó finom, hűs "sert".
A profi! :)
-
L4D1K
őstag
válasz blackman1976 #2052 üzenetére
Üdv,
a mini2 hogy áll a BD .iso lejátszással? Mármint tudom, hogy nincs menü, de érdekelne hogy ennek ellenére maga a lejátszás, hang ill felirat váltás probléma mentes e. Nem tudom mennyire egyedi jelenség, de az én Mini1 em kétvállra fekszik a BD50 től sajna...
# ANTAL Tuning #
-
keke69
őstag
válasz blackman1976 #2054 üzenetére
Én isoval néztem és viszi azt is!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
L4D1K
őstag
Köszi, hát ma este majd kiderül mit tud őkelme. Kap egy durca bd50-et [link]. Megnézem hogy lesz e különbség ha iso ból, vagy ha kibontva játszom le.
# ANTAL Tuning #
-
ragingspears
tag
Sziasztok!
HD2 Mini-m van, rajta a legújabb beta firmware. Az a problémám, hogy főleg 1080p-s mkv filmeknél előfordul, hogy akad a kép. Nem nagyon durván, de jól észrevehetően. Nem mindegyik filmnél, változó. Mkvmerge-ből a legújabbat használom, de valaki tanácsolta, hogy érdemes egy korábbi verzióval remuxolni a filmet, és akkor minden OK. Használtam már a 3.4.0 verziót is, de most ugyanúgy több filmmel gond van. PC-n tökéletes akadásmentes a lejátszás. Megköszönném, ha tudnátok pár tippet adni...
Üdv,
RS
-
törölt tag
válasz ragingspears #2057 üzenetére
Semmilyen 1080p nem akad(hat) rajta. Hogy és mivel van összekötve a tévével, videó beállítás milyen? Remux teljesen felesleges, ősrégi lejátszóknál elkél ha header problémás.
-
törölt tag
válasz ragingspears #2059 üzenetére
Az anyag usb-s hdd-ről megy vagy hálózat?
-
ragingspears
tag
Csak USB-ről, mindig a 2 terás WD 3,5''-ös Elements vinyóról. Mondjuk, más vinyóról még nem próbáltam lejátszani a problémás cuccokat.
-
törölt tag
válasz ragingspears #2061 üzenetére
Beállítás jó, elements vinyót használok én is. Nem tudom mi lehet a probléma, soha semmilyen anyagom nem akadt rajta amíg használtam, mástól sem hallottam ilyenről. Első körben próbálj lejátszani egy másik HDD-ről, ha nincs, akkor egy pendrive-ra is rámásolhatod az egyik problémás anyagot.
-
L4D1K
őstag
válasz ragingspears #2059 üzenetére
Nem biztos hogy nálad van a hiba. Épp a napokban néztem a Batman: Sötét Lovag-ot, és bizony a-k-a-d-o-z-i-k . A film persze élvezhető, de ennek ellenére nem lehet nem észrevenni. Szerintem rosszul lettek biztonságimentésgyanántszámítógéprelementveéstárolva, 30GB os mkv meg röccenés nélkül száguld.
# ANTAL Tuning #
-
blackman1976
csendes tag
válasz ragingspears #2061 üzenetére
Szerintem semmi gond nincs a lejátszóddal, vagy a vinyóddal.
Egyszerűen elképzelhető, hogy a filmed valami durva kódolással készült.Valamelyik nap a Copland-et néztem 1080p-s felbontásban és néha
én is észre vettem, hogy egyes képsorok belassúlnak. -de nem volt vészes.
A BlueRay filmek nálam is tökéletesen akadás mentesen mennek.
Tehát szerintem csak a codec volt sz@r.A profi! :)
-
Johnny0004
tag
Még egy alternatívát találtam: Dune HD TV-101, és HDI Dune HD Lite 53D.
Ezekhez mit szóltok?[ Szerkesztve ]
-
ragingspears
tag
válasz blackman1976 #2064 üzenetére
Köszi szépen az infókat! Valóban lehet, hogy a kódolás a kulcs, hiszen az mkv "csak" egy konténer fájl... Ez már nem annyira ide tartozik, de ha az mkvmerge remux nem oszt nem szoroz ilyenkor, akkor mivel lehetne a problémásabb anyagokat újrakódolni vagy muxolni?
-
blackman1976
csendes tag
válasz ragingspears #2066 üzenetére
-én néha csak leszedem az Angol, vagy a többi szükségtelen hangsávot és ez megoldja a problémát. Próbáld ki.
Azt figyeltem meg, hogy ilyenkor az Angol DTS vagy THRUE szokott bekavarni.A profi! :)
-
őstag
Még pár ötlet, bár lehet, hogy próbáltad már:
1. Töredezettségmentesítés
2. Ha régen volt PC-re dugva a vinyó, akkor tedd rá. Lehet alapból talál rajta hibát (ehhez elég egy nem teljesen tökéletes leválasztás a médialejátszóról). Ha nem talál, akkor valami ellenőrzést is futtatnék rajta.
3. Ha kevés hely van rajta (mondjuk 10-20 giga alatt) akkor próbálj időlegesen csinálni rajta mondjuk 30 giga helyet és próbáld meg úgy.
4. Húzd ki a netet egy próba erejéig, hátha ott van valami baj.
Most még ezek jutottak eszembe az "áldozz felette egy fekete kakast"-on kívül. Mindenesetre a lejátszóval szerintem sem lehet baj. Ha rossz lenne a kódolás, akkor nem játszaná le szerintem, illetőleg a számítógépeden is akadna, ami a lejátszón akad (ugyanarról a helyről próbáltad a gépen is lejátszani, vagy megvan a gépen is, meg a külön vinyón is?).
-
blackman1976
csendes tag
Elkeseredetten kérem a segítségeteket.
Firmware v7.4.4.r3966 - European Edition van fent a ACR-PV73100 Playon!HD-en.
A BT -t nem tudom aktíválni, mert az írja ki a rendszer, hogy BT client is not running.
-ha próbálnám újra telepíteni usb-ről, azt meg nem engedi, mert nem látja btpd_0.0.1_mipsel.ipk file-t. Azt írja ki a rendszer, frissítés nem található...Próbáltam egy torrent file-t rámenteni a merevlemezre, ami sikerült is, és úgy tűnik egy rejtett partícióra tette. -de a webes oldalon sem bírtam hozzá adni a BT klienshez.
Ami bosszantó még, hogy az FTP-t bár aktiváltam, de oda sem tudok belépni a beállított felhasználó névvel és jelszóval.
az FTP://192.168.1.9 -es ipt kapta a routeremtől, és ha ezt be is írom a böngészőbe, vagy total commanderbe akkor kéri is a felhasználó nevet és jelszót, csak épp nem fogadja el.
Ez miért lehet? (költői kérdés)
A 21-es port amit használna az FTP engedélyezve van, nincs kitiltva, portforward is be van lőve...Lehet az a gond, hogy a vinyót egy korábbi verzióval formáztam le?
A formázás során hoz létre más partíciókat, könyvtárakat a lejátszó?
(Mert nekem nem volt könyvtáram)
Köszi a helpet!!A profi! :)
-
L4D1K
őstag
Találtam egy hirdetést, ha valaki akar venni egy mini 1 et olcsón [link]
# ANTAL Tuning #
-
killer11
csendes tag
miért van az hogy a média lejátszóból próbálok kapcsolódni a pc-hez akkor kéri a hálózati felhasználónevet és a jelszót. De ideig nem kért semmit csatlakozót rendesen
-
blackman1976
csendes tag
válasz killer11 #2071 üzenetére
-milyen verziót használsz?
Úgy tudom, hogy ha nem állítottál be soha sem jelszót a windowsban, akkor simán entert kell nyomni és beenged a mappába.
-de ha esetleg ez nem segítene, akkor használad a windowson belül a jobb click megosztás opciót, szintén jelszó nélkül és abba szerintem simán be fog engedni a "winfos".-ill. olvastam valahol, hogy valakinek az segített, hogy a windows-ban állított be magának admin jelszót és akkor azzal engedte be.
-
killer11
csendes tag
A hálózati probléma meg oldódót kis pillanatnyi zavar volt.
a youtubet miért nem tudom meg nézni a videókat betölt egy nagycsomo videót de nem játssza le egyiket sem. Rá keresek egy videóra azt se játssza le akkor is betölti a rengeteg videót de nem játszik semmit -
Johnny0004
tag
Nos nem igen válaszol senki, aszem megoldom, marad a jó kis mini1-esem, végül is minek költsek a semmire, ez is eddig mindent játszott, és főleg arra kell, hogy filmezek, azon kívül van rajta youtube meg ilyesmik, amik működnek, de nem igen használom, torrent meg megy a pc-n, azt a pár filmet és gamét lekapom, tehát kitünő ez a kis cucc. Azért venni pl. egy Sigma chipest, hogy elmondhasuk, hogy az van, de minek...hát nem sok értelme van
Inkább veszek mondjuk winyót.
Cső. -
blackman1976
csendes tag
Na srácok, örömmel jelenthetem, hogy végre SIKER müxik minden!!
Az Internetes tartalom is és a BT, SAMBA, FTP is!
Verzió: PV73100_v7.4.4.r5440_EuropeanAnnyit kell tenni, hogy nem a menüből kell frissíteni a firmware-t, hanem
a bekapcsoló gombbal. (Safe-mode flashing procedure)A frissítés után újraindul és másodjára formázza csak le úgy a vinyót,
hogy működő képes legyen. Az első, valamiért nem volt sikeres.
Utána már Eternal vinyóvá alakult.
Torrentet is töltöttem le, megosztani is tudom a médiát, valamint simán be tudtam FTP-zni total commanderrel. YES!!
Az internetes taralmat is csodaszépen lejátsza.
Talán a menü sebessége 1mp-el lassabb lett, de sz@rok rá.A profi! :)
-
Predator2
addikt
válasz blackman1976 #2078 üzenetére
arra figyelj h máig nemtom miért de az ip cím feszt változik
és ha nem a jó van neki megadva akkor nem tud csatlakozni
[link]
Ha erre tudja valaki a választ azt megköszönném!!!A másik bajom h ha nézek egy dvd filmet róla (ISO-ból)
és a film menüjéből beállítom a hangot és a feliratot az tuti h nem azt fogja megjeleníteni
az előző fw-el nem volt ez a gondom csak ezzel
Nálatok is csinálja? HD2 van nekem utcsó fw>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Predator2
addikt
válasz vjozsef #2080 üzenetére
hmm igaz megnéztem a routerben beállítottam azóta jó
már csak a filmeknél a felirat hibáját kéne valahogy orvosolni>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
kenand
veterán
Sziasztok!
PlayonHD-m van, a sima (nem hd2, nem mini)
Az a baj, hogy volt egy ext3-ra formázott HDDm, betettem, felismeri, játssza is róla a filmeket, de az első bekapcsolásnál mindig formázni akarja
Ha azt mondom ne, akkor semmi gond, de minden bekapcsolásnál játsza ezt, nagyon bosszantó.
lehet hogy leformáztatom vele, de akkor mindent lehet újra rámásolni...
és ha ismét ezt produkálja....?Más
Tudom ajánlani a gyári helyett (ami egy vagyon) ezt az USB hálókártyát, olcsó, jól működik, plugg and play . Van egy TP-link 1043-as rooterem egy födémmel feljebb és a 720p-s filmeket simán streemelli a lejátszónak. -
blackman1976
csendes tag
válasz Predator2 #2079 üzenetére
HY!
AZ IP problémára van megoldás! A routeredben fixként kell beállítanod azt az IP-t,
amit a Playon-nak szánsz. Ennyi.Felirat problémám még nem volt. A felirat megjelenik nekem és az amit kiválasztottam.
-igaz, én általában filmeket mkv-ban szedem le, de majd keresek ISO-sat és megnézem mi a helyzet.(a távirányítód felirat választód használatával hiába választod ki a HUN-t, a mást játszik le? PC-n is nézted, hogy ne esetleg az ISO a hibás? )
-
Predator2
addikt
válasz blackman1976 #2085 üzenetére
csak az a baj ha nem formázod meg a vinyót a lejátszóval akkor a netes/hálózati dolgokat nem fogod tudni használni mert mindíg azt írja majd ki h nincs benn HDD
én ugyan így jártam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Minden filmnél ezt csinálja nekem (szerintem fw baja van) Iso fájlban van a film elkezdem lejátszani kiválasztom a menüben a feliratot meg a szinkron hangot>>elkezdődik a film és magyar helyett tuti h valami más hang/felirat jelenik meg
megköszönném ha valaki megnézni h nála is ezt csinálja e[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Z0mbi
senior tag
Na veletek is megosztom a kovetkezot:
sokszor fordult elo hogy a ryan mikor inditottam csak 480p ben indult es nem is lehetett valasztani 1080p-t.
Szethuztam a rendszert (hdmi, power) es vissza. na akkor mukodott...
megint tudtam valasztani 1080p-t.
Eloszor azt hittem az erositom ezert direkt a tv be dugtam de ugyan az volt a hiba.
hdmi kabelt csereltem... ugyan az.
Tegnap szetszedtem a ryant. a hdmi ajzatbol 3 erintkezo be volt tolva es hol erintkezett hol nem. visszatoltam oket. osszeszereltem es azota tokeletes.
(gari mar nincs ra azert csinaltam magam)szoval ha valakinek ilyen nyugje van akkor ez a megoldas
-
kenand
veterán
Azér elég bosszantó, hogy egy majd 2 éves kontrukcióhoz nem tudnak kihozni egy jól működő FW-t.
A réggebbi fw-kben nem látok olyan opciót, hogy HDD format ki.
Ha rámegyek a HDD formatra akkor az írja ki, hogy formatálás, vagy mégsem
Nincs olyan, hogy ki/be -
kenand
veterán
válasz blackman1976 #2084 üzenetére
Egyébként is fix ip-t kell adni neki ha torrent masinának akarod, mivel csak fix ip címre tudsz portot nyitni, anélkül meg csak passzív módban vagy...
-
blackman1976
csendes tag
No találtam én is olyan 1080p-s filmet, ami akadt.
Kiszedtem belőle az Angol hangsávot, hát nem sokat segített, akadt továbbra is.
Mindig akkor, amikor a képváltások voltak.
Kikapcsoltam az összes kliens opciót: BT, NAS, FTP, majd egy újraindítás és most nem produkálta a hibát.
Félelmetes...A profi! :)
-
őstag
válasz blackman1976 #2091 üzenetére
Szerintem semmi félelmetes nincs benne
Végre csak azzal kellett foglalkoznia a chipnek, amire gyártották. Filmlejátszással.
[ Szerkesztve ]
-
Johnny0004
tag
Hali!
Nos leírom gyorsan a problémát mini1 tulajoknak.
Adva van a Karib tenger kalózai új fejezete, BD25 mkv-ban, hálóról nagyon akadt, de még usb winyóról is!!! 5440-es fw-vel, nos gondoltam ilyen béna a hálóm, meg a mini...hát NEM!!
Feltettem egy régebbi fw-t, meder-t, asus-t és mindegyikkel tökéletes hálóról a film, teljesen akadás mentes, és a hálózati másolás is 4-5 MB! Szóval az új fw-k sajna kaxik a régi minikre, lebutítja, kipróbáltam mindegyikkel. Érdekes, hogy a 4-5MB/s is lassú a 100mbps hálóhoz, de ez is csak AC-ról PC-re másolásnál van, visszafele a fele csak, miért vajon???
A lényeg nagyon jó a mini, csak jó fw kell rá, és gondolom már nem is akarnak rá kreálni, valamint a 100mbps bőven elég a full HD BD lejátszáshoz.HD2 1.12.06 rev 5.1, ez jó a minire vajon? A 3.2-es ment rajta szépen, torrent is van benne, és pcről lehet web böngészőn is állítgatni benne, szóval jó, csak tekerés béna.
-
Johnny0004
tag
válasz Johnny0004 #2095 üzenetére
Hehe, felraktam, megy meg a 4-es is, van bennük youtube, facebook, egyszerűbb ha azt írom, minden szinte, 4-esben 4 skinből lehet választani, persze ezeken is totál jó a hálózati lejátszás.
-
blackman1976
csendes tag
válasz Johnny0004 #2096 üzenetére
Most playon HD!-d van, vagy minid?
v7.4.4.r3966-es verziót raktad vissza?
Nekem ez alatt nem müxöt az interntes tartalom, a BT és az FTP...A profi! :)
-
v.attis
őstag
válasz Johnny0004 #2095 üzenetére
Nekem van olyan divx-em is ami akad rajta, illetve kb másodpercenként ugrik egyet. Gépen meg nem. Kipróbáltam az 5440-es fw-t, meg most a legújabb béta van fent. Ugyanaz.
Tudsz nekem valami jó linket adni ahol normális fw-t találok?
Pl. a mede8er-t...?
ja, playon hd2 mini van.[ Szerkesztve ]
-
Johnny0004
tag
válasz blackman1976 #2097 üzenetére
Minim van és az asus HD2 1.12.06 rev 4.1 (4 in 1) fw-t raktam fel, meg az 5-öst is, meg van már 6-os béta is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AliExpress tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest