Új hozzászólás Aktív témák
-
hdcsaba87
aktív tag
Az A.C ryan play on HD tudja az 1080p 24p-t?
-
-
Peak
addikt
nincs ilyen.
a sigma chipek a legdrágább chipek.
popcorn a210 ha jól tudom a legolcsóbb kompakt sigma chipes lejátszó, 100as LANnal.nincs jelenleg kereskedelmi forgalomban gigabites sigma chipes lejátszó.
pontosan mihez is kell gigabit?
a nyers bluray maximális átvitele valahol 43-45Mbps környékén van... amihez 100as LAN is bőven elegendő...Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Erre valaki?: [link]
A másik, hogy próbálom összehozni a YAMJ részét a lejátszónak, de eddig nem sok sikerrel. Sok esetben nem a megfelelő borítókat tölti le, a legutolsó update után pedig az "ALL" alatt semmi nem látszik, csak ha kezdőbetűnként szűrök. Néha másik kiadást talál meg annak ellenére, hogy beírom a film neve utána a kiadás dátumát.A másik, hogy a filmkatalogus-ról szedi elvileg az infokat, de ott mintha nem angol lenne a tartalom a jukebox-ban pedig angol van csak.
Magyar ékezeteket a file-ok és a könyvtárak nevében már javítottam.
Mindenkinek ennyi baja van ezzel? -
Johnny0004
tag
Az mitől van, hogy Yamj-vel megcsináltam az index fájlt, és pc-n elindítom tök jó bejön minden, lejátszón indítom ugyanazt az index fájlt ugyanonan a lejátszó hdd-ről, és ott nem jön be semmi?
[ Szerkesztve ]
-
v.attis
őstag
Sziasztok!
El tudná valaki nagyvonalakban mondani, hogy mi a különbség a playon hd mini és a mini 2 között? Biztosan le lett már írva, de hadd ne olvassak már át 1700 Hszt.
Ha valaki még emlékszik rá, hogy legutóbb mikor lett leírva, akkor arra egy kis rávezető segítséget is készséggel fogadok!
Még nem vettem egyiket sem és szeretném tudni melyik legyen az áldozat.
Jelenleg nagy 100Hz-es pana crt tévém van, tehát egyelőre biztosan nem kell hd tartalom, de ha minden jól megy egy év mulva már lesz... -
-
Peak
addikt
natessék... akkor már végre kint van az új Sigma chip is... jó 3 hónnappal ezelőtt már vonyítottam érte...
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
dr_ace
aktív tag
feldobtam apróra a cuccot, hátha érdekel valakit, szerintem alkalmi vétel
erre tessék: A.C. Ryan Playon!HD Mini 2 médialejátszó[ Szerkesztve ]
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Vennék egy HDD-t a POHD-ba. Addig eljutottam, hogy elég sőt talán jobb is az 5400rpm-es, 1,5Tb-os, de hogy milyen márkájú legyen azt még nem döntöttem el.
Ezek jöhetnek szóba:
WD15EARS 1,5Tb
Samsung HD155UI 1,5TbMelyiket vennétek?
-
hitman77
senior tag
válasz soma165 #1771 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a WD lett végül.
Ami viszont megmaradt mint probléma, hogy a lejátszó nem formázza le. Ha rákötöm USB-n a PC-re és particionálom formázom (NTFS), akkor minden rendben. Nem tudom mi lehet ez, de nem is olyan nagy gond. Az eddigi 250Gb-ost is így használtam.
Mivel mostanában sok filmet tervezek rárakni jó lenne ha a YAMJ normálisan működne. De néha nem talál borítót, nem azt a filmet találja meg ami nekem van, hanem egy régebbi verzióját, stb...
Amit eddig tettem azért, hogy ilyen ne legyen:
- ékezet mentes könyvtárak
- ékezet mentes file nevek
- zárójelbe a bemutatás éve
- filmkatalógus.hu-ra állítva a PC-s progi
- a film címe után a felbontás (720p, 1080p) Ez lehet gond?Mit csinálok rosszul?
[ Szerkesztve ]
-
ragingspears
tag
Sziasztok!
Hamarosan már esedékes, hogy megvegyem egy HD2 Mini-t
Írtátok, hogy nem biztos, hogy 2,5''-ös vinyót kellene rátenni a tápellátás miatt, és hogy jobban járnék egy 3,5"-ös külső merevlemezzel.
[link]
A fenti cuccot néztem ki, egy 2 TB-os WD vinyót. Szerintetek jó választás a Mini-hez egy ilyen? Milyen ez a WD 3.5" Elements Desktop széria?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
deadi
tag
-
törölt tag
válasz ragingspears #1774 üzenetére
Jó választás, ugyan 2terást nem próbáltam, de 3db 1,5-öst használok hozzá gond nélkül.
-
v.attis
őstag
Playon! Hd mini 1-es verzióval melyik wifi stick működik? Valami olcsóbb fajta érdekelne, mert a routerem is csak g szabványos, és mivel egyelőre nincs hd képes tévém, nem is kell olyan borzasztó nagy sávszél.
Mondjuk ez jó?
Csak mert a routerem is ez a gyártó terméke. -
benoke11
csendes tag
válasz hitman77 #1755 üzenetére
Szia,
nekem is hasonló problémáim akadtak.
Az 'All' nekem is üres, illetve sok esetben, ha elakarom indítani a filmet
'no video available' üzenetet kapok.Én az adat és borító letöltést úgy oldottam meg, hogy a fájlnévvel azonos 'nfo'
fájlba betettem a film imdb linkjét, illetve ha nagyon nem talált borítót akkor
google-lel kerestem egy jó borítót, és annak az elérését is betettem a fájlba.tehát pl:
Gyűrűk Ura III.mkv
Gyűrűk Ura III.nfoés az nfo fájl tartalma:
http://www.imdb.com/title/tt0167260/
http://eztneztem.freeblog.hu/files/2011/07/The%20Lord%20of%20the%20Rings%20The%20Return%20of%20the%20King.jpg[ Szerkesztve ]
-
vjozsef
senior tag
válasz v.attis #1778 üzenetére
Nem jo, itt vannak a kompatibilisek: Kompatibilis WLAN adapterek
-
vjozsef
senior tag
Nem olvastal eleget a neten roluk.
http://pixinfo.hu/hu/forum/viewtopic.php?p=42625&sid=a4dd65a2e8dfc7d2b4ee36ac3d46b106
http://www.panaszfal.hu/index.php?topic=62.15
http://www.fogyasztovedelem.com/forums/lofiversion/index.php/t2098.htmlMasreszt inkabb vasaroljon olyan helyen, ami Mo-rol szallit, magyar garanciaval, es meg tudja fogni kezben.
-
v.attis
őstag
válasz vjozsef #1786 üzenetére
Nem ertem mit akarsz a lan kabellel de mindegy.
Hálózatra, routerre kötni majd a médialejátszót. A 6 és 8 ezres wifik helyett a kábeles megoldás jóval olcsóbb és gyorsabb is lesz a másolgatás rajta.Hd2 minivel is ugyanez a helyzet?
Ezt mire kerdezed?
Ugyanezeket az usb wifi stick-eket fogadja el csupán? -
soldierboy
tag
Akinek van ilyenje, lecserélné egy ASUS médialejátszóra? Nem tudom melyiket vegyem.
-
Tommi000001
aktív tag
Hi
Valahogy nem találom a AC Ryan hd s lejátszón a torrent menupontot.....
A setup azon helyén nincs ahol a könyvek jelölik!"A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
FireLord
aktív tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele de minel ujabb fw van a lejatszon annal szarabb minden. Nekem egy Mini1-esem van, amikor megvettem probaltam nezni 1080as filmeket lan-on keresztul akadtak...Azt mondtam rendben van elofordul nagy felbontas gyenge keszulek,usb-rol szepen ment,lenyeltem (720asok jok voltak). Ennek mar kb masfel eve....
Most kb ott tartok hogy HD filmet el se merek inditani halozaton,es most b*szta fel az agyam hogy elinditok egy Bd RIP avi-t megy 5 percet es elkezd akadozni......3966os fw.
Mindez ugy hogy gigabites halozaton csatlakozik egy 4 magos 4gb ramos pchez,tehat meg azt se lehet mondani hogy a gep a hibas....Szivem szerint fognam es az ablakon dobnam ki minel nagyobbat essen....
(elnezest ha kicsit nyers voltam de ez kijott...) -
benoke11
csendes tag
válasz hitman77 #1789 üzenetére
Köszi,
mint kiderült a 2 cds filmeknél jött elő mert "[CD2]" -t raktam bele,
de a "[" -t nem szerette.Az üres listára is sikerült félig rájönnöm, nekem 2 film okozta, és csak annyi
biztos, hogy a netről leszedett adatokban van valami amitől elhal.
Ha mondjuk egy teljesen más film IMDB-s linkjét adom meg akkor jó.Üdv Bence
-
headhunter
addikt
válasz Tommi000001 #1790 üzenetére
Újabb firmware-nél, webes felületen érhető el a torrentkliens:
-
Tommi000001
aktív tag
válasz headhunter #1795 üzenetére
Hi
Azóta bemásolom a bt könyvtárba a *.torrent fájlt és elindítom .
Így működik...
Csak azt nem vágom a 12 megás netem miért csak 4 megával tölti le...."A Föld,a Naprendszer elmegyógyintézete...."
-
Johnny0004
tag
Valaki segítsen már légyszi!!! Nem tudok rájönni a jukeboxra, amint már írtam ha a pcről indítom el hálón keresztül az index fájlt a pcn bejön szuperül minden, tök jó, de a lejátszón elindítva az index fájlt üres képernyő van, csak háttér jön be 0 film, nyilván nem jó a html hivatkozása, de nem jövök rá mi a baj???
Próbáltam több verzióval is, de ugyanaz mindegyiknél :-(
Melyik verziót szedjem le?
Köszi előre is! -
hitman77
senior tag
válasz Johnny0004 #1797 üzenetére
Szia
Csak "ALL" szűrőnél van ilyen? Ha kiválasztasz egy kezdőbetűt, akkor azokat mutatja?
Nekem néhány film hozzáadása után lett ilyen, azóta nem is próbálkoztam. Ha az segítség, akkor ékezetek és zárójel is volt a hozzáadott filmek címében, ami nem szokott jó lenni.
Ha eleve ne jön be az index.html indítása után semmi, akkor más lesz a gond.
Én úgy szoktam a YAMJ-al, hogy rákötöm a lejátszót USB-n a gépre és a lejátszó merevlemezén lévő film könyvtárat kiválasztva (nekem G:\Movies) elindítom a keresést. Eleve a POHD-ra hozza létre a file-t és így elindul.Esetleg nézd meg hogy nincs e ékezetes könyvtárnév, ilyenek..
-
lajos1955
csendes tag
Sziasztok!
POHD 73100-al szenvedek nem sikerül a Windows 7-tel összehozni,hogy lássa a gépet.
A beállításokat úgy csináltam ahogy le van irva,de a particion belülre sehogy nem jutok.
A megosztott mappát azt látja,de a filmek nem ott vannak.
Mindig oda át másolni nem szeretném.
Valami ötlet még? -
v.attis
őstag
Olyan rádió adókat lejátszik (elindít) a Hd mini 1-es amelyik egy pls fájl segítségével indul?
Tehát pl a Neo fm honlapjáról le kell szedni egy ilyen fájlt és a gépen bármelyik lejátszó program megszólaltajta a rádiót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest