Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DummyBoy

    senior tag

    válasz mexel #11621 üzenetére

    Szia!

    Ez már elég régen volt, és mint ahogy írtam, én nem vagyok "kőkemény" hifi fetisiszta, de az akkor ajánlott Sennheiser HD485-öst vettem meg, azóta is szeretem. Mikrofonnak pedig Zalman ZM-mic1-est használok.

    Bár nekem multimédiás billentyűzetem van, és így tudok hangot szabályozni, de erre igen ritkán van szükség játék közben, sőt, a hangerőszabályzóknak egy idő után nyűgjeik lesznek, így én azt nem biztos hogy erőltetném.

    (Vagy ha van jobb egere, akkor annak valamilyen gombjára be lehet állítani ...)

    Xbox-hoz pedig egy Turtle Beach EarForce DPX21-es szettet vettem, ebben van egy EarForce DSS nevű doboz, ami a virtuális hangzásért felel és egy PX21-es USB-s headset. Ez is jó volt, de itt sajna beleszaladtam egy problémába, ugyanis a headset túl nagy a fejemre, így kényelmetlen hosszútávon. Emiatt vettem egy másik TB-t, és most az van a DSS-re kötve :)

    Játékok alatt és filmek alatt is jó, jobb mint a stereo (Viszont azt nem tudom mennyivel másabb mint egy valós 5.1-es headset ...), ellenben zenehallgatásnál érdemes kikapcsolni (Én mindig elfelejtem, és nem egyszer lepődtem meg milyen másképp szól minden otthon :) )

    Ha rákeresel a Dolby Headphone-ra a youtube-on, vagy pedig a Dolby oldalán akkor vannak fent demók, ezek meghallgatásához nem kell DH-s eszköz, csak egy sztereó füles, és így vásárlás előtt is tudsz képet kapni arról, hogy nagyjából mire számíthatsz.

    DG esetén pedig nem tudom milyen minőségről van szó, hangminőséget nem tudom nagyon boncolgatni, mivel botfülem van, ellenben nekem tökéletesen működik és teszi a dolgát mióta megvan, nekem megfelel ... Van hozzá alternatív driver is, nem kell az eredetit használni, ha az nem jön be ...

    Drágább kategóriában is kapsz hasonló tudású kártyát, de a minőséget meg kell fizetni. Az alaplapokra ritkán raknak fejhallgató erősítőt és DH-t szóval csak rá kell dugni arra az alaplapra egy nagyobb impedanciájú, komolyabb fülest, és megnézni, hogy azzal is hasonlóképpen szól-e :)

    [ Szerkesztve ]

    Life is shor...

Új hozzászólás Aktív témák