-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
sajna mindenki elhúzott a cityből weekendre így nem lesz +táp, egy régi 420-as chieftekem lenne polcon, de annyit nem ér az egész, hogy szétkapjam a jól beépített hx-et.. rokonok is megjöttek, se időm, se kedvem, meg lehet el sem bírná a 980x-et a főnök.. most elég volt ennyi.. maradjon télre is benne..
így is örülök, hogy jóval kevesebb cpu-score-al sikerült felkerülni a csúcsra, ezért szeretem ezt hobbyt"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
04ahgy
nagyúr
Mivel ez a 3DMark 11 topik, még nem is esélytelen i7-920-szal befognia. Ezt a Vantage topikban kellett volna írni, de azt meg hülye lenne bevállalni.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
slett27
addikt
Ezt a hibaüzenetet kapom, már 1 napja küzdök a problémával, de sehol nem találtam rá. A 1.0.0 verzió lefut, ugye eredmény nélkül, mert írja hogy újabb kell. Amikor felteszem az 1.0.2-őt ez a hibaüzenet fogad. VGa monitorozó program nem fut.
Op. rendszer Windows 7 Ultimate x64, AMD driver 11.5b (volt sima 11.5 is).
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #2403 üzenetére
Ha visszajön a másik kari rápróbálok majd én is a dolgokra... nemvagyok nagy markos, de hátha összejön egy szép eredmény... Azért annyi időt kérek míg a kis magánarchívumba egy print sreent tolok
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #2409 üzenetére
-
-
vuk777
aktív tag
Már várom eme csodákat szerdára itt! pár pöttyöt csak hoz...
1200Mhz 1.8V-on F2-9600CL5D-4GBTD (2Gx2)
Addig imádkozom egy kis hűvösért! meg, hogy jól választottam![ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
Joshua: 3DM11 - tuning 1 GPU - 2. kat. - listaelső eredmény esetén a GPU órajelet kérlek revizionáld, egy számodra kedvező pillanatban.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
Ebben a topikban már csak a hírem /alsókategóriák túlméretezett hőse/ megtartása érdekében is az átlagosnál gonoszabb vagyok.
HGyu
-
Wukiwo
senior tag
-
norb55
őstag
GTX 480 SLI 770MHZ-en 0,963V-on .
Rampage 3 Exteme
I7 920 4000MHZ-en (1.26V)
6gb geil ultra
Gigabyte 800 oldin pro tápErre képes !
-
Wukiwo
senior tag
-
Wukiwo
senior tag
bocsi,ramok mentek még kicsit
-
forise
tag
Sziasztok,
Keményen túlszárnyalva a számomra bűvös 4000-es határ, alapon
P4001 -
pszichiater
senior tag
Ezzel az eredménnyel úgyis tartoztam. Lehűlt az idő, ezért azonnal összeraktam a technikát. Jó lett! Örülök
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
04ahgy
nagyúr
válasz pszichiater #2435 üzenetére
Szép eredmény nagyon!
HGyu
-
norb55
őstag
Pfuuu Na ez már valami
Szuper lett az tuti.
Csak hogy bírta el a tápod ? -
helkis
veterán
korrekt eredmény, a vramokat miért nem bántottad? 4600-ot simán kellene vinniük.
úgy szvsz már 20k+"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
pszichiater
senior tag
04ahgy: Köszi szépen!
norb55: Köszi! Logout-ban szerepel a konfig, csak nem 980X hanem 990X. Egyébként Silverstone 1500W a tápia
helkis: Bántanám én a ramokat, de ők nem szeretnék. Ez a vége.
[ Szerkesztve ]
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
helkis
veterán
válasz subaruwrc #2440 üzenetére
1500w-os ezüstkő korlátozná?
vagy ilyen szinten már érdemes 3táppal indulni? 3x1000w+?
lehet nem kéne ennyi procierő, inkább a vga-knak kell dobni a kraftot, ahogy vantage-ben már lepróbáltam.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
subaruwrc
félisten
csak a 4 kártya alapfeszen/ órajelen , full terhelésen eszik 976w-ot ( 244 * 4 ) . na most itt a proci is szépen beszáll már a fogyasztásba, arról nem is beszélve hogy a kártyák is tuningolva vannak, szerintem simán korlátozza a táp márcsak azért is mert mindegyik nagyfogyasztó a 12v os ágat terheli. gtx 580 quad slit minimum 2db 1000+ os jóminőségű táppal érdemes tesztelni, 3d11 alatt ez hatványozottan igaz.
-
ffodi
veterán
Annyira "régen" foglalkoztam már a dmarkokkal, hogy csak most vettem észre, hogy van 3dmark11-es toplista.
Van egy nagyon régi eredményem 6950-el, még a 10.11-es kezdeti driverrel. Linkelem ide, és ajánlom subaruwrc kolléga figyelmébe(csak mert jelenleg övé a legjobb 6950/70-es eredmény). (lehet hogy már linkeltem, korábban, de most kérném szépen a listára, aztán hamarosan jön friss eredmény 11.6-el is)Szerk.: Elvileg minden adat látszik a képen, a hűtés pedig VF3000a.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
ffodi
veterán
válasz subaruwrc #2445 üzenetére
Főleg úgy, hogy 32bites exe-vel ment a teszt, ahol a prociteszt 5-10%-al gyengébb, mint a 64bites exe-vel, illetve 10.11-es driver volt. Ez e tetves 64bites exe, még mindig összeveszik a comodóval, és nem hajlandó rendesen pontot adni....
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
jones965
Modder
Csak most néztem meg, nem semmi!
Külön-külön nem tesztelted őket. Sli-Tri sli?
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest