- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark11 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
vuk777
aktív tag
4898majdnem4900
[ Szerkesztve ]
-
Reibek
senior tag
Jones te melyiket választanád? I7 975E v I7 2600K? Nem sokkal ezelőtt utaltam a váltásra 2db GTX 480-at kéne meghajtani
-
-
Anubis_9
őstag
Hello!
i5-2500K-somban lévő Intel® HD Graphics 3000 DX11-es, vagy sem? Kíváncsiságból futtatni akartam a 3DMark11-et és azt írta ki, hogy csak DX11-es kártyán fut. Lehet az a baj, hogy "integrált kártyáról" van szó? A DXDIAG szerint 11-es DirecX van a Seven alatt... Nem értem...
Köszi!
[ Szerkesztve ]
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
Cobb
tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz Motion_Blur #2866 üzenetére
- Ez egy tök átlagos tuning, sőt, 2600K-val az átlag alatt. Az eredmény attól függetlenül baba.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Cobb
tag
válasz Cybertrone #2868 üzenetére
Nem volt kedvem kicentizni a feszültséget!! SZVSZ elment volna 1.33 körüli feszültséggel is...!
[ Szerkesztve ]
performance, cool and quiet
-
XaraX
addikt
[link]
Van egy ilyenem, nem sok, de több a semminél.
Msi 480 TF II[ Szerkesztve ]
-
Reibek
senior tag
Valakinek nincs ötlete miért nem tudom már napok óta 900mhz-en stabilizálni a 480-as kártyám? MSI TF2. 887 lenne a vége?
-
Reibek
senior tag
válasz subaruwrc #2873 üzenetére
AB-be nyomok egy resetet 1,025 3D-be (2D-be 0,9..vmennyi azt fejből nem vágom) neked mekkora kellett a 900-hoz? meg ha jól láttam te átlőtted a biost EVGA-ra? Bios mod nekem is megvan de 1.187-nél még mindig nem stabil. A hiba jelenség: kidob a Dmark az asztalra a kártyán a ventik visszamennek alapra és kiírja a windows hogy a vga driver nem válaszolt ezért leállt.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
1.025-s viddel valószínű 887 a vége. innentől már a hideg kell neki.
1.175-1.2v ab-ben az 1.4v körül van 3d terhelésre. az a kártya 1v vid alapfeszű volt tehát jobb tuningos és 1.4v+-t kapott 3d-ben. nálad szerintem kb ez a vége. rápróbálhatsz még 1.2v-ig de 1.187v már elég kimaxolni. -
Alister71
nagyúr
Alister from Hell
-
apollo12
veterán
na sikerült 5000pont fölé mennem
pontosan 5474 pontot sikerült elérnem, táp csere után, talán több is lesz -
helkis
veterán
válasz apollo12 #2888 üzenetére
szépen növekszik a pontszák!
nb-frekinek is adhatsz még, 2800-2900mhz benne van a deneb-ekben, arra figyelj hogy az nb-fesz ne legyen nagyobb, mint a cpu-fesz.. de ugyanannyi lehet.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Alister71
nagyúr
-
Gaabbaa
aktív tag
válasz intercooler #2891 üzenetére
nekem is ez volt a bajom anno, és ez azért van mert 1.02-es verzió alatti nem tudja kiírni...
Csak a JÁTÉKOK! :-))))
-
Cybertrone
veterán
-
ffodi
veterán
válasz subaruwrc #2896 üzenetére
Hwboton 200pont kell még az első helyhez, holnap megcélzom, mert van még benne, proci/ram 24/7-es órajelen ment.
Cybertrone:
A GPU-ban már nem olyan sok. VRamban 10-20MHz, GPU-ban 5-10MHz max. Remélem holnap hűvösebb lesz.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest