Új hozzászólás Aktív témák
-
MastR
tag
válasz daveoff #1023 üzenetére
Igen észrevettem, de az a helyzet hogy a 3DMark Firestrike most már reálisan súlyozza a proci teljesítményét a végpontszámnál. Szóval annyit számít a 6 magos előnye itt amennyit játékoknál számít... tehát kb semmit
a 3D Mark11-nél aránytalanul nagy előnyt kapnak a 6 magos procik, és ezt próbálták meg visszavenni szerintem, és hozzáteszem, hogy teljesen jogosan.Ha megnézed az eredményeinket 14008 GPU + 11580 Physics = 11817 és 13318 GPU + 17316 Physics = 11833 látszik hogy nem nagyon érdekli a Firestrike-ot a bődületes Physics pontszámom..
Mondjuk amit figyelmen kívül hagyunk szerintem hogy Malibutomi kártyáján 1650-en mentek a ramok ami jelentős különbség. Meghát mégiscsak egy Lightning na
Várjuk a te villámodat is! Jöjjenek csak a csúcs 290X-ek
Új hozzászólás Aktív témák
Kombinált 3DMark lista
2013-as eredmények "A" nézetben találhatók
A listához kell a következő: Benchmark részeredményei, CPU-z CPU fül, CPU-z Memory fül, GPU-z Graphics card fül! Ezen kívül driver verzió, CPU órajele, VGA gyártója a hozzászólásba, amennyiben a képről nem derül ki.
Kepfeltoltes.hu, imageshack.us felejtős, ajánlott a Prohardver képfeltöltője vagy más magyar oldalak.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest