- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark Vantage listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Üdv!
Van egy gép, haveré most raktuk össze, minden jól működik rajta, kivéve a 3DMark Vantage. Vagy el se indul, tehát már a betöltéskor befagy, vagy pedig az első (grafikai) tesztnél megáll a kép, az fps és a time, de a frames az pörög tovább. Ez ilyenkor bármeddig megy így. Ha ki akarok lépni akkor kapok egy fekete képernyőt és annyi.
1.1-es vantage
A gép:
AMD Athlon II x3 245 @ Phenom II x4 b25
ASROCK N68C-S UCC
GSkill 2x2 GB 1600 Mhz
MSI GTS 450 OC 512MB (Driver: 285.62)
Samsung 500 GB 7200 RPM 16MB
Samsung 22x dvd író
Codegen 400 WWindows 7 SP1 van fent. Amit próbáltam de nem jött be:
- MSI Afterburnerrel levettem a GPU és a Shader órajelet a referenciára. (Ugyanaz volt az eredmény.)
- Kikapcsoltam az UCC-t, sima Athlon II x3-ként használva a procit. (Ugyanúgy lefagyott)3DMark 06, 03 lefut, Crysis 2 hibátlanul megy, AIDA 64 összes sebesség tesztje lefut, Prime 95 stabil (több órás teszt)
Valamai ötlet?
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
Sanyi19
őstag
LC420 az jobb? -mert hirtelen olyanra tudnám tán kicserélni, olyat láttam a boltban. Ilyennel még nem volt dolgom azért kérdezem. Mert ha nem jobb akkor rendelünk valami értelmesebbet pl.: FSP-t. Ez a 400-as codegen a házhoz volt mondom egy próbát megér annyira rossz csak nem lehet, nekem 300W-os 3 évig vitte a gépemet gond nélkül, csak aztán lecseréltem az egész konfigot lehet még most is megy valahol ... Két ismerősömnek is codegen viszi a gépét gond nélkül.Az egyiknek 1 éve a másiknak 2. Aztmondod még most is annyira rossz tápokat gyárt?
Egyébként letöltöttem a 3DMark Vantage 1.01-et és érdekes módon hiba nélkül lefutott. Ki is adta az eredményt is meg semmi hiba nem volt. Csak véletlen physx-el csináltam mindjárt lefuttatom anélkül... Mert így irreálisan sok lett.
Akkor ez csak nem hardveres hiba, hogy az újabbal lefagy ezzel meg nem. Tegnap próbáltam a másikat 6x és mindig ugyanaz lett. Ez meg egyből jó.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
ricshard444
veterán
-
tom_tol
addikt
vártam hogy Cybertrone elkezdje, de úgy látszik nem akarja
[link]
hűtés víz
ez az első karim aminek semmit nem számít ha -°C fokra hűtöm (hmmm) -
Laraxior
titán
válasz tom_tol #12811 üzenetére
580ból sem érkezett nagyon eredmény... Max 1
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
Cybertrone jelenleg küzd... méghozzá a feszeléssel... valami oknál fogva nem akarja azokat a fesz értékeket amiket belövök neki... pl beállítom hogy 1.215v-ot adjon 1200/1600hoz, de kimonitorozva csak 1.195v-ot ad... ccc-ben be van akpcsolva az overdrive, és a +20%-is a helyén van... A feszt AB-ből adnám neki, de nem igazán akarózik azt csinállni amit én akarok!
Am az eredmény szép[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #12813 üzenetére
Toljad alapórajellel ill. alapfeszen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
joshua7
veterán
Brutál. Grat!
Ezt úgy mindenkinek: kértem már, hogy hanyagoljátok az imidzssekket... Ha mégis azt akarjátok mindenképp használni (de miért is? ), akkor meg a teljes méretű képet linkeljétek már be! Ugyanez vonatkozik másik kedvencemre, a kepfeltoltes.hu-ra...!
A fönti példa alapján nem azt a linket kérném, hanem ezt: [link]
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
tom_tol
addikt
válasz Cybertrone #12813 üzenetére
először én is azt hittem hogy nem kapja azt a feszt amit beállítok, de igen
ha teszt közben méred a gpu feszültséget, meglátod mit csinál
pl. az első graf. teszt alatt AB 1,29v képes 1,325v-t is kapni
valamit olvastam arról hogy 300W-nál leszabályoz, de ezt nem méricskéltem
és kösz
mérd műszerreljoshuabocs, majd figyelek és köszi
nekem külhonból nagyon keservesen jönnek be a magyar képfeltöltő oldalak[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz tom_tol #12816 üzenetére
Ki van monitorozva a fesz, és nem azt írja amit én belövök neki... mosst vagy a kimonitorozás a szar, vagy az AB nem adja oda neki a feszt!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #12819 üzenetére
de, normális.
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #12821 üzenetére
Akkor jó A kártya stabile 1200/1600-on a mindennapokban, most leszedem a bencseket, oszt tolok valamit... a mostani fenomenális eredményt ÉN nem tudom megdönteni, mert korlátoz a procim benne, de majd igyekszem valamit összehozni!
-
jones965
Modder
Lényegesen szerényebb, mint a kollégáé:
-
04ahgy
nagyúr
tom_tol, jones: nagyon szép eredmények!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
MPowerPH
félisten
Mi van itt kérem? Csak lesek, 7970-es eredmények az NV fanoktól.
Don't Tread On Me
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #12831 üzenetére
nincs JÓ, LÓ a SZAMÁR is alapon...
-
gainwardgs
veterán
Hát ezek után kiváncsi leszek a Keplerre
Nagyon szép eredmények 7970-el
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz gainwardgs #12835 üzenetére
Lehetsz is, még annyit nem mondtak róla hogy mi a felépítése... kicsit szerintem le is szarják már!
-
gainwardgs
veterán
válasz Cybertrone #12836 üzenetére
Én kivárom
-
jones965
Modder
Laraxior & BMW001: az irigység szól belőletek?
Ez a kártya akkora előrelépés volt az AMD részéről, mint amikor XT2900-ről váltott HD-re, vagy amikor az Nvidia bevetette a 8800GTX-et.
Nem lehetett kihagyni, bár most itt hever előttem az asztalon.
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #12838 üzenetére
jelenleg még a GTX480al is bőven elvagyok... monitorom sincsen, csak 1680ba tolom Teljesen felesleges lenne VGA-t vennem... úgyse lenne miből, mert gatyán van a futómű az autón... köszönet a magyar "útjavítóknak"
-
joshua7
veterán
Kiegészült a lista (köszi, M.A.X.!) egy új 1. kategóriával a HD79xx
meg a Keplerkártyáknak, így minden eddigi eredményt eggyel hátrébb keressetek![ Szerkesztve ]
Semper Fi
-
gombcomp
senior tag
válasz joshua7 #12844 üzenetére
Ezzel abszolút nem értek egyet.
A lista arról szól,hogy gyártótól függetlenül ki kap magasabb pontot,
mert így látszik az egyes GPU-k (kártyák) közötti különbség.
Evvel a tendenciával oda jutunk,hogy legyen lista külön az 5xxxxnek,
a 6xxxnek,mi meg néhányan elversenyezgetünk egymás között a
"saját" listánkon.Nem tudom ez mire volt jó.
Most már az ATI soha nem nyomja le az NV-t?
A felosztásnál maradni kellett volna az 1-2-3-4 GPU-nál....szerintem."Ha őseink is elszaladtak volna, valahányszor nehéz idők jöttek, ma üres lenne ez az ország." - Wass Albert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest