Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    Nagykerből van, gariban kaptam más helyett, majd eladom, de előtte leteszteltem... Ne dobálózz állandóan az iponnal. HD6870-em is van természetesen. Lesz eredmény.

    Lord Vader: a Samsung HC04 RAM-ok miatt lett Zotac AMP!... Nem olvastam a GTS450 topikot.

    Már nagyon kezdem megunni, hogy állandóan az iponnal jöttök. Az egy munkahely, és nem hozom haza a munkámat. Biztos a 8600GTS, 2900XT, 2900Pro, 8800GTS 320MB, meg az összes régi szutyok foskártya amit tesztelek, biztos mind onnan van. Rég nem lehet ezeket sehol sem kapni, de már a gariidejük is rég lejárt. Erre Laraxior is beszól olyasmit, hogy saját hardverre vigyáz az ember, meg visszatartó erő.
    Megsúgom, NINCS visszatartó erő... 1,575V-tal küldöm a garitlan Gulftown-t. Saját tulajdonú példány, és KP-ra vettem, még a legelső időkben, az utolsó forintig kicsengettem. Nem volt olcsó.

    Tegyétek tehát félre az ipont meg a személyeskedést, mert moderátori segítséghez fogok folyamodni legközelebb. Remélem ezúttal világos és egyértelmű voltam.

    Mind meg fogom tuningolni. Keményen. Kettő van iPonból. A HD6950@HD6970 (saját tulajdonom) és a GTX295 (HaZsolt tulajdona, és használtan vette az aprón).

    Le lehet rólam szállni, és keresni más embereket, akik nem saját cuccal tolnak eredményt. Pl. Achilleus, Overlocker, Subaruwrc, Zé Mester. Jah, hogy szponzor adja? Ohhh, elnézést. :U

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák