- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz #31757056 #9199 üzenetére
lejárt a MOD
körbenéztem,de nemtalálok giga alaplapot(intelest persze) ati chippel....merthát a chipset passzoljon a VGA-val véleményem szerint!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dubmaster
aktív tag
Nha, egy első próbálkozás tunig a 4850-nel.
Remek ez a kari, egyelőre Ati Overdrive autotuninggal 700/1150-en ment, de még tuti van benne tartalék, no meg kell még új driver és jó hűtés rá. Ha ez ennyit tud, milyen lesz a 4870? Aszem NV gondban lesz. Jöhetnek a vélemények!
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Dubmaster
aktív tag
Rover, dobd fel légszi az alapom mellé
Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott
-
Laraxior
titán
válasz Dubmaster #9205 üzenetére
huhh...szépen megy a cucc...érzem lesznek itt 17-18k körüli eredmények is
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
- = Zk = -
félisten
válasz Laraxior #9206 üzenetére
lehet lecserélem AMD--GIGA duomat egy INTEL-GIGA duóra
am grat...télleg szép teszt..
.és veri gúd videó kártya" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dubmaster #9205 üzenetére
érdekes IKONOK vannak az asztalodon...ben10 de legjobb sztem az a king of the road inditó ikonja imádtam azt a játékot...éppugy mint a 18 weels sorozatot....
grat a teszthez.grat a kártyához!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz #31757056 #9199 üzenetére
amúgy hol olvastad,..kiv lennék rá énis megtudod oldani linkben?
megköszönném...bocsánat a 3egymás utáni HSZ!-ért
[ Szerkesztve ]
-
Dubmaster
aktív tag
válasz - = Zk = - #9208 üzenetére
Kösz a gratot...
az érdekes ikonok pedig a 6 éves fiam játékai, ill. a ben10 meg valami zene a Cartoon network-ös animációs örülethez, a fiam töltötte le
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dubmaster #9210 üzenetére
akk nagy RISZPEKT FiADNAK is az én öcsém is ben10 fan...énmeg kamionos fan vok
nagyon szemezek egy oan deszkával mint ami a gépedben van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #9209 üzenetére
[link] most csak hirtelen ez volt, de külföldi tesztekben is van pár játék ami a Phenomon lassabban fut. De azt is meg lehet nézni, hogy egy Intel mennyivel jobb választás annak aki játszik... A dolgokhoz nem sokat kell fűzni. Bár vga limites beállításoknál ez annyira nem jön ki, sőt. De az Intel gyorsabb, hűvösebb, normális tuninggal kevesebbet fogyaszt, jobban biztonságban érzi magát az ember azzal, nem kell parázni azon, hogy na most épphogy menni fog csak, vagy épphogy nem fog az aktuális kedvencünk. Még annyit, hogy ismét bocs az offért...
-
- = Zk = -
félisten
válasz #31757056 #9212 üzenetére
nemharagszom jogos az off,elvégre én döntöttem rosszul. javasolták az intelt,csakmivel sokáig AMD-m volt... lehet orvosolom...
mitértesz VGA limit alatt
köszönöm a tesztet...átnyálazom!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #9214 üzenetére
Remélem más sem haragszik...
VGA limit az mikor a lehetőségeid szerinti legkomolyabb felbontáson, a legjobb minőségi beállításokkal játszol, maximális élsimítás, és anizotropikus szűrés mellett, textúra-minőség leszebbre állítva. Ilyenkor a GPU-ra marad a komolyabb munka, a processzoron múlik kevesebb. Vagyis ha 4 illetve 5 Ghz-es processzort raksz oda, akkor is csak maximum pár FPS eltérést kapsz, mert a VGA annyit sajtol ki magából ami tőle tellik, senki többet harmadszor...
-
- = Zk = -
félisten
válasz #31757056 #9215 üzenetére
értem...
köszönöm a kultúrált,gyors,segítőkész választ...ezt az Intel-amd cserét meg fontolóra veszem..... de az alaplap marad giga...
-
Produkció
senior tag
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
Produkció
senior tag
Tuningos eredményem
de nem értem miért, de ha elkezdem növelni az MSI OC órajeleit akkor befagy a 3dmark és csak alaplapi resettel lehet újraéleszteni a gépet....1.ször azt hittem hogy a proci, de nem mert az lefut mindíg, ráadásul már 1re jobb órajelekre állítom....de mi köze a vga beállításnak a bioshoz?Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
SuXor
csendes tag
Valaki segitene?
Lefuttattam a 3dmark06 ot ilyen config mellett:Asus A8N-SLI
AMD A64 3700+ San diego 2.4ghz s939
Galaxy 9600gt OC
2x1gb Gelil Value 400mhz
Samsung 160gb hdd..es az ossz pontom 7524...miert is lehet ez?..SM2.0 score : 3598..
Masok 9600gtje 5000-6000 pont korul mozog...sm2.0 tesztben..
Most vagy az alaplapom szar vagy szeriahibas 9600gt-t kaptam?[ Szerkesztve ]
-
SuXor
csendes tag
Akkor a proci a rossz?..
3800+x2 vel talan jobban fog menni..[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
nem rossz, csak gyenge. már jó pár éve inkább netezgetős/office gépekbe ajánlott, már ha lehet venni, de inkább már ezekbe a gépekbe is kétmagos cerka vagy hasonlók.
szóval ideje procit cserélned
olcsóért egy giga lap 20k körül, meg egy pentium E proci 10k körül. azt felhúzod alapfeszen 2.6-2.8 körülre és már rendesebben kihajtod vele a VGA-t. -
SuXor
csendes tag
Koszonom a segitseget!
Akkor proci ram lap csere lesz sztem..[ Szerkesztve ]
-
SuXor
csendes tag
Ha nem eleg a 3800+x2 akkor 4200+x2 lesz
-
- = Zk = -
félisten
támogatom az 5letet..most vettem a BE-met,de lehet elis adom...
...ígaz még nincs húzva,de ami késik...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SuXor
csendes tag
De azert megis jobban fogja hajtani mint a 3700+ os proci..
-
SuXor
csendes tag
Figy..Nemreg vettem 2gb ramot (DDR) es nincs kedvem lecserelni a vadi uj ramokat azert gondoltam hogy joljonne egy 4200+ x2 es amd..azert megis 5-10% al jobblesz..meg nincs is most keret az uj lapra procira ramra..
-
SuXor
csendes tag
Skizz...Huztam 300mhz et a 3700+ os san diego procimon...es +700 pont 3dmark06ban..
akkor csak eleglesz a 3800+x2 neki foleg ha felhuzom majd 2,8ra.. -
SuXor
csendes tag
Crysisben tesztjet is kiprobaltam..+3fps
3Dmark06 [link] -
TTomax
félisten
Rover623
Kérlek frissítsd az eredményem [link]
Köszönöm!★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
z0d1AK
nagyúr
Nekem 3966 pont jött össze 7600gt-vel
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
SuXor
csendes tag
Skizz Maradjunk inkabb a 2000-2500 ban..3800+x2 vel..foleg ha meg is huzom ugy 2,8 ra egyebkent mi akkoriban nagyon gyuloltuk a celeronokat..lassuakvoltak
z0d1AK nak azert ert el ilyen keveset mert alig huzta meg a procijat.2,4 en megy neki amikor viszi a 2,8 at is[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
Nekem 3966 pont jött össze 7600gt-vel
Kár hogy az még csak annyit sem ér...
Majd ha 1280x1024-ben futtatod, ahogy illik, összemérheted a többiek eredményével...primus inter pares
-
Skizz
addikt
JÓ akkor dobjál ki az ablakon egy 10-est, nyugottan. nekem nem számít. hidd el már nekem, hogy ezek az X2-ők nem érnek ma SEMMIT. ha most nincs lé, akkor várj a szandi cserével, és ne x2-őket vegyél
de részemről ennyi, nem az én pénzemmod: egyébként megnézem majd azt a 2000-2500 pontot, mikor az e6600 alapórajelen produkál 2200 körül... a régi e4300-am 3,3ghz-en ment 2,9k körül, szal erről ennyit...
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
ezt el is osztanám villámgyorsan kettővel....
érdekes,ha jól emlékszem ennyit csinált anno a 6600GTm is márhogyha ezt elosztod kettővel"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Csákk
senior tag
Rover bácsi, beneveznék a 7800gtx alapórajeles listára
[ Szerkesztve ]
^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest