- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Végső eredmény. Ennél többet nem hiszem, hogy ki tudok hozni a gépből.
Giga 88GT TF + S1Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
nygma
addikt
Üdv Rover!
Látom felkerültem a listára...
A ramokról sajnos nincs schreenem,de ha ez segít valamit,akkor 1070 MHZ-en mentek és 2*2 GB OCZ Reaper X 1000 MHZ-es ramról lenne szó...
-
Vinchi
tag
-
Speed
addikt
Sziasztok!
Nah én is betolnák egy szerény eredményt.
[link]
A ramm fül nincs megnyitva mert nem mutat semmit, de 1800-on mentek a rammok cl7-ben.
Lécci ha feldobnátok a listára előre is köszi\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
butcher eu
senior tag
köszi az updateet Rover
-
Kötelező
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
szia Rover
itt az én eredményem...friss!nemis mertem felrakni semmi mást
64 bites ultimét
mivel a VGA-m bios moddolt volt,nem tudtam semmit csinálni ....visszaállitottam feltettem ujra mindent és voilá
ha majd javítok,szólok...
köszönömu.i.: tudom h gyenge a procim
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #9615 üzenetére
Még annyit, hogy szerintetek Windows XP alatt érne el 300 ponttal többet, hogy 10.000 legyen? Elég nagy kínlódás nekem XP-t feltenni, de ha ennyivel többet érne el alatta ,akkor lehet, hogy jobban meggondolnám
jah az kimaradt, hogy 667Mhz-en megy a 2x2GB CL4-es ram
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kötelező #9614 üzenetére
Dehogy, nekünk nem baj, csak viccelünk ám!
Egyébként meg kitudja milyen dolgai lehetnek még a listák urának, ezen a listán kívül? A nevéből ítélve valószínűleg autót tart fent, ami valljuk be ma Mo.-on elég nagy idegbetegség lehet, ilyen benzin és biztosítás árak mellett, ilyen minőségű utakon Talán van egy nappalos munkahelye, a hozzászólásaiból itélve nem egy dokkmunkás kategória. Tapasztalt 30-35 körüli középvezetőnek sacccolom, szerintem számítástechnikával kapcsolatos melója lehet, vagy esetleg műszerész... Aztán lehet, hogy van már ott család is, gyerek is! De kitudja, lehet egy pszichopata, és csak arra vár, hogy halomra öldökölhesse az őt idegesítő júzereket, aztán mehessen zárkatársnak a balástyai rém mellé! Egyébként nem unatkozom én se gyakran, áááááá... Most semDarth_Revan: Szép kis ára lehet egy ilyen notinak...
[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
válasz Darth_Revan #9615 üzenetére
Cayman: egész jó...
A nevéből ítélve valószínűleg autót tart fent
Kettőt...Talán van egy nappalos munkahelye
Van bizony...Tapasztalt 30-35 körüli középvezetőnek sacccolom
Megtisztelő...ezek szerint virtuálisan (is) jól tartom magam...adj hozzá egy tízest...szerintem számítástechnikával kapcsolatos melója lehet
Jól gondolod...Aztán lehet, hogy van már ott család is, gyerek is!
Ez is...az is...De kitudja, lehet egy pszichopata
Ez viszont telitalálat...[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
Rover623
félisten
válasz - = Zk = - #9616 üzenetére
u.i.: tudom h gyenge a procim
Akkor hogy világos legyen...a VGA alapon ment, a proci meg 16x200 helyett 12x271-en...
De miért?
Ez így egy gyenge tuning eredmény, ha pedig a proci is alapon járt volna, alig kaptál volna kevesebb pontot, viszont az egy normális alapórajeles eredmény lett volna...primus inter pares
-
- = Zk = -
félisten
válasz Rover623 #9621 üzenetére
"Akkor hogy világos legyen...a VGA alapon ment, a proci meg 16x200 helyett 12x271-en..."
a ramok miatt löttem be igy..ez elvégre alap beállitás!igazad van...tuningolni még nem tuningoltam...
ha ez miatt nem kerülök listára,megértem...akk a későbbiekben ráfekszem egykis tuningra..szerk: amiota megvan a gépem folyamatosan azzal oltanak,h gyenge a procim ebbe a konfigba..de vannak akik szerint nem!jó igy...!kicsit összezavarodtam már...
most a ramok miatt löttem be igy a gépet..ha procit tuningolok,valszeg másképp lesz a lány fekvése...
VGA tuningot meg sztem kihagyom..moddolva lett egy hónapja a bios,és kezdett dögledezni vista ill xp alatt!
máshogyan meg nemigazán tudom húzni,mivel 2GPU-s...
(ha van 5leted 2GPU-s VGA tuningprogramjára,hallgatlak)[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Rover623
félisten
válasz - = Zk = - #9622 üzenetére
a ramok miatt löttem be igy..ez elvégre alap beállitás!i
Az alapbeállítás nem ez. Annak a procinak 16x200MHz az alapórajele, ami mellett 6-os osztóval pontosan kijön az 1066MHz a DDR2-es RAM-jaidnak.
Ez így proci és rendszertuning.ha ez miatt nem kerülök listára,megértem
Miért ne kerülnél? Már fent is vagy...csak így tuningeredmény...ha van 5leted 2GPU-s VGA tuningprogramjára,hallgatlak
Én magam nem "ATI-zom", de a CF listát nézegetve serito és Beowulf_78 kollégának valahogy csak sikerült a dolog...szerintem keresd meg őket priviben, valszeg segítenek.[ Szerkesztve ]
primus inter pares
-
- = Zk = -
félisten
válasz Rover623 #9623 üzenetére
"Az alapbeállítás nem ez. Annak a procinak 16x200MHz az alapórajele, ami mellett 6-os osztóval pontosan kijön az 1066MHz a DDR2-es RAM-jaidnak."
ezt nem értem effektíve...de ennek utánnajárok(mivel nem vok egy hatalmas lángelme.e téren )
a ramjaim 1066osak alapból...de a rendszerem ddr2-800nak ismeri föl és azon is járatta őket..
erre azt mondták azért van,mert majd a phenom proci fogja annak látni(ddr2-1066)..vagy tuningolok vagy veszek phenomot...
egyelőre ez,..de proci vásár is utban van...
köszönöm a segitséget,megkeresem a két emlitett PH! tagot" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Rover623
félisten
válasz - = Zk = - #9624 üzenetére
a ramjaim 1066osak alapból...de a rendszerem ddr2-800nak ismeri föl és azon is járatta őket..
erre azt mondták azért van,mert majd a phenom proci fogja annak látni(ddr2-1066)..vagy tuningolok vagy veszek phenomot...
Ezt a f*szságot remélem nem a PH!-n mondták...primus inter pares
-
- = Zk = -
félisten
válasz Rover623 #9625 üzenetére
inkább PÜ-t irok...nemakarok warnt kapni offolásért
-
Old_Superman
csendes tag
Üdv Rover!
Rég nem jártam erre, most itt egy új eredmény és kérlek Superman néven tedd fel a listára, mert én vagyok az, csakhát...
19668 pont.
Gép fontosabb részei: Asus Maximus Extreme, 2x1GB DDR3, Asus EN9800GX2, Quad Q9450 3.6GHZ.
[ Szerkesztve ]
Elvesztettem a jelszavam, a hitemet, az életemet....
-
Speed
addikt
Köszi Rover
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///
-
T-unit
őstag
-
TTomax
félisten
Rover itt egy CF eredményem egyenlőre alapon vannak a Radeonok mert nem volt S1 raktáron így csak az első karin van rendes hűtés...
[link]★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
őstag
Hali! Légyszi frissítsd az eredményem! Köszi!
-
Old_Superman
csendes tag
No, 20000 felett. Egészen pontosan 20037 pont.
Elvesztettem a jelszavam, a hitemet, az életemet....
-
manokaki
addikt
Egy probálkozás ASUS GTX280 huzásával !
Ha van lehetőség esetleg a Tunnning listára felkerülnik !!!köszönöm ! [link]
Attila
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
most vettem egy használt 8800GTS (G92)-t és a progi csak olyan 9200pont körül dob. nem vagyok sebességhajhász, de elnézve a többiek karijának pontjait még sereghajtónak is kevés lennék
szeretném kérdezni hogy vajon mi okozhatja ezt?!
vadi uj XP telepitve sp3, új forceware, directx, Abit A-S78H lap, 2GB A-Data, 4800+ X2.
előző tulaja sztem birizgálhatta a BIOS-t, mert alapnak is 740MHz core van adva.
ha vkinek van vmi ötlete, szeretettel várom
köszi mindenkinek előre is a fáradozást. -
Chalez
őstag
-
-
kormi0312
senior tag
[link]
na ezt sikerült elérni ugy hogy csak a vga volt huzva, szerintetek normális? -
kormi0312
senior tag
na ez lett a vége egy kis tuningnak : [link]
szerintetek? -
serito
senior tag
Hali!
Megint tesztelgettem picit! A Sapphire 3870X2-esem mellé betettem egy 3870-est és @4Ghz-en futtattam 3DM06-ot.
A következő eredményt értem el!Rover: kérlek módosítsd a korábbit !
THX
[ Szerkesztve ]
-
kormi0312
senior tag
galaxy gyártmány. én is keveseltem picit, főleg a többiek eredményit nézegetve. proci órajele sztem nem megy már feljebb jelentősen 2*512 L2, nemtom ha a ramokat 1000-en járatnám - de sztem nem ők lesznek a hunyók.....
vmi nem lehet feltelepítve?! vagy lehet h az SP3 köt le erőforrást? ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest