- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joshua7
veterán
Szerintem a ht Vantage-nél régebbi markokban nem számít semmit. Órajel kell minél magasabb. A ram nekem olyan +100 pontot jelent cpuscore-ban 166xMhz 7-9-9-18-hoz képest. Vantage-nél ugyanez +300-400 pont simán. 11-ben is számíthat, de nem volt nálam dx11-es vga vagy egy éve már. Illetve egy HD5870 meghalt, mire pár hete oda jutottam volna.
Semper Fi
-
N_A_S
veterán
-
subaruwrc
félisten
nemtom ide kell e jelenteni, de a top 1 3d06-nál a cpu 6011mhz-en ment és nem gyári léggel hanem nitroval volt hűtve -160 fokon ..
-
Johni5
őstag
8800GTS 320 SLI 24231
-
Johni5
őstag
8800GTS 512 SLI GW/BFG 30020
-
chester99
aktív tag
üdv mindenkinek
ezt az alap eredményt szeretném felvésetni a listára...
-
törölt tag
Sapphire HD 7870 OC tuningos eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Taifa Díaz
őstag
Hali!
Nem sok eredmény van még itt az nVidia 1 gpu kategóriában a GTX465/470/480 részben, ezért itt egy mérés tőlem. A vga Gigabyte gyártmányú GTX470, alapverzió, de a refhűtő lecserélve Gelid Icy Vision rev. 2-re. A cpu hűtő Zalman típusú.
Alap: katt
Tuning: kattLife's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
helkis
veterán
válasz Taifa Díaz #21827 üzenetére
nagyon karcsú a proci órajel..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Taifa Díaz
őstag
válasz helkis #21828 üzenetére
Itt az fsb wall, a Kingmax ramoknak elvileg tudnia kellene 1066 MHz-et, és ezzel 533 MHz fsb-t, de a 4 ram együtt még eddig mindig bedobta a kék halált 1000 MHz fölött. Így 3.8 GHz a tető a cpu-nak. Egy 2x2 vagy 2x4 GByte-os kittel többet bírna.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
helkis
veterán
válasz Taifa Díaz #21829 üzenetére
06-ban szerintem még 2x512mb is elég.. szóval próbáld ki 2db rammal, úgy tudom a 475 körüli fsb wall csak a p35-nél jelentkezett 4maggal, p45-nél már jobb a helyzet, esetleg próbálj rá közvetlenül 500mhz-re..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
04ahgy
nagyúr
Mit jelent, ha a 3DMark06 listán a pontszám piros valakinél?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
04ahgy
nagyúr
válasz helkis #21832 üzenetére
Pfff, lol. Hozzászoktam, hogy a Vantage / 3DMark 11 listán minden eredmény kattintható, fene sem gondolta, hogy itt nem. Epic fail részemről.
Köszi amúgy.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz helkis #21830 üzenetére
Igazad lehet, amint lesz időm, megnézem a két jobbik rammal. De azért beszerzek a mostaniaktól jobb kitet is, konfigcsere előtt már nemigen fogok mást bővíteni vagy cserélni. De szerintem még jó darabig ki fog szolgálni a socket775.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
jones965
Modder
Gondoltam a hazai listán is meglegyen már az eredményem.
-
Taifa Díaz
őstag
Egy retro jellegű eredmény a 4830/4850 kategórai eredményei közé, a processzor hűtője Zalman, a vga cooler gyári, ez egy érdekes Gainward Bliss HD4850 GS, GDDR5 memóriával szerelve: tuning
A vga default clock-ot ne nézzétek, bios buherálás eredménye, de a tuning eredmény szempontjából másodlagos, de egyébként is, a valós órajele 700/900 MHz.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Notebook vásárláson gondolkozom amiben van egy gt540m és egy p6100. Próbáltam 3dmark06 tesztet keresni de nem jött össze. Esetleg nem tudjátok, hogy kb. mennyi pontot tud alap beállításokon?
-
lizakattila
senior tag
Egy tuningos eredmény az "új" karival (ASUS GTX 560 DirectCU).
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
kovy79
őstag
No, ide is beteszem:
Szereztem egy "retro" Asus P5N32SLI-Deluxe lapot és előbányásztam a Gainward 6800 Ultrát.
Lap: Asus P5N32SLI-Deluxe
Proci: P4D 830
Memória: GeiL 2GB 800MHz
Minden alapon: 3083p[ Módosította: doc ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kop8
őstag
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
válasz Johni5 #21847 üzenetére
xp-vel majd kipróbálom, nem sok időm van mostanság tuningolgatni, de gondolom jobban is megy akártya, a proci az meg mégjobban megy!
A magyar listán első szertenék lenni, de minimum a első három közt...
Lehet be is izzítom az xp-t...
[ Szerkesztve ]
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
kop8
őstag
Ezt tudtam kihozni egyelőre, elég meleg van, a proci nem hozza azt amit télen...
A gpu nem megy 975-nél jobban, feszt nem lehet emelni semmivel, a memória lehet tud többet is, még majd próbálkozok.
Xp alatt ugyanazon a beállításokon kevesebb pontot kaptam mint win7-en....
A 12.1-et felrakom majd!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Futás, futópályák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- iPhone topik