- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
Megcsinaltam a 06 os tesztet is[link]
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok
a legújjabb eredményem 3dmark06ban
Természetesen defaultban
[link]
remélem jol jelenik meg a kép" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
BioNiCMaN
addikt
válasz medvezsolt #2160 üzenetére
Hú bazze! Van itt minden. Jól jelenik meg, a defaultot úgy értetted, hogy a 3Dmark vót defaultban, ha jól látom.
(#2159) nesa! Majd legközelebb ügyelj, hogy teljesen látszódjon a felbontás, amiben futott a teszt. Tudom, látom, hogy a vége 024, de jobb a békesség.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
BioNiCMaN
addikt
Igen, jó lesz. Esetleg nem tudod arra kis időre, ameddig a képet csálod 1280-ba tenni? Csak egy ötlet, nemtom milyen moncsid van.
Akkor most megragadnám az alkalmat, hogy felhívjam a figyelmet erre: [link] MEg még egy dolog, aki ATI ügyben otthon van az keressen meg PÜ-ben!Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
Bocaa
senior tag
Hi a PH-s nvidia toplista vezetőit kérném ,hogy rakják fel ezt az eredményt. Ez alap eredmény [link]
A 3d mark is alapon van a procim 10mhz-et ugrál föl le azért van kicsit több a 3d mark ablak ba (8mhzzel több).Remélem ez a kép jó így
3d mark 3495 pötty alapon.
[link]
[Szerkesztve]"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
-
Bocaa
senior tag
-
Locco
tag
Na halihó! Lefuttattam a 3Dmarkot, akkor szeretnék felkerülni Amgúy szerintem valami szar a gépben, mert nem annyi pontot kaptam, amennyit vártam....
-
Locco
tag
Bocs, én hülye a linket a lehagytam http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/200705271348203dmark.jpg
Bocs, de nemtom hogy az link dolgot hogy kell megcsinálni
[Szerkesztve] -
gohi
tag
cpu: 4,3ghz
vga: 500/2000
alapon minden
2700
vga hőmérséklete: 87 zalmannalPirosaim(8): http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?type=-&stext=gohi&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=gohi&submit=
-
viktor82
őstag
Hol tudnám megnézni az nvidia kártyák toplistályát,mert a régi link nem jön be!
Valaki tudja!”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
jugeen
addikt
jelentkeznék én is, hogy felkerüljek a listára.
egyelőre ennyi: [link] -
st3v0
tag
ops, elfelejtettem a configot:
AMD64 3000+@2295, 1024 RAM@510(3-3-3-8-1), GW 8800 GTS alapon, Foxconn alaplap NF4-SLI-s -
BioNiCMaN
addikt
Akkor szépen sorba:
Segítek, a hsz szerkesztésnél alul van egy kis ''link'' gomb, rányomsz és beilleszted oda a képed linkjét. Van másik megoldás is, de asszem ez is tökéletesen megfelel.
[link]
Egyébként a kép nem elfogadható. Mert: nem látszik, hogy milyen felbontásban futott a teszt.
#2175 gohi! Képet vagy ORB-ot! Segítség itt: [link] Persze csak akkor, ha a toplistár akívánkozol.
#2176 viktor82! Mi sem egyszerűbb: [link]
#2177 jugeen! Tök jó lenne, ha látszódna itt is a felbontás, meg egy details fül a mennyekbe jutatna.
#2178 st3v0! Ez volt eddigi pályafutásom alatt a legaranyosabb, ez az eredménybevágós téma a viszi a pálmát. Küldj egy ORB linket vagy valami, köszi!
#2182 feka007! De kérjük ám.
Mé' nem lettem hszvadász? Má' rég félisten lehetnék.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
MZsoltee
veterán
válasz BioNiCMaN #2185 üzenetére
Figy lenne egy ötletem! Nagyon jól nézne ki feltéve, ha az oldalkészítői tisztában vannak azzal hogyan lehet ezt megvalósítani és van rá idejük és energiájuk!
Már egy másik topicban mondtam hogy legördülő menüvel kéne kistázni a procikat.. Nah az őtlet tovább fejlődött. Az oldalon amikor megjelennek az eredmények akkor az összes látszik egy nagy ömlesztett lista semmilyen kategóriai rendezés nélül (mondjuk az épp aktuális 3dmark alap óra jelekkel), felül legördülő menük:
1. Gyártó:Mind / Ati / Nvidia
2. 3dmark típusa: 2005 alap / 2005 tuning / 2006 alap / 2006 tuning
3. VGA Típusa (mind / 6600 / 6600gt stb... ahány féle kari van)
4. akár még 1 vagy 2 ilyen hogy több típust is össze lehesen hasonlítani.
5. Proci: Mind / E4400 / E6320 ebből is akár több mint a VGA Típusból
Persze ha erre nincs mód és vagy idő, akkor is szerintem minden PH!-s forumózó nagy köszönettel terozik Nektek!A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
st3v0
tag
-
Locco
tag
[link]
Nah remélem most már jó lesz... -
Tribbon
csendes tag
Na, hamarosan nekem is feláll a gépem!
C2D E6600 @ Zalman Fatal1ty, Buffalo Firestix 2x1gb 1066Mhz, Asus P5N-E SLI, Seagate.10 320Gb, Galaxy 7900gs premium...
Majd dobok be egy 3DMark06 eredményt!Game? Only Counter-Strike: Source :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest