- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikádó
senior tag
válasz Achill3uS #1500 üzenetére
Huh kicsit húztama procin és lám 13k felett lettem (Csak legyen meg a Q6400 )
Annyi változott hogy mostmár a proci nem alapon hanem 3200MHZ en megy
[link]Tel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''
-
Achill3uS
nagyúr
mégis mit jelentene johogy SLI
alapon sztem normális az a 13k.. tessék pár külföldi eredmény [link]
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
rob210
nagyúr
válasz Achill3uS #1503 üzenetére
No de akkor a procit miért nem küldi meg?
Nem hiszem, hogy 3200Mhz-en kifingik egy 6600-as.
Nekem egy kártyával csinál 10654 pontot / tuningolva! /
Jó ez nem fikázás akar lenni, csak értetlenül állok a jelenség elött.
Ebből a konfigból 15.000.- körül kéne kisajtolni.
Ugyhogy hajráRenault power
-
törölt tag
Hali Rover. A listán miért piros a VGA freki érték nálam? A voltmod jelölés volna?
-
Mikádó
senior tag
Alapon ez teljesen normális eredmény. Proci tuning lesz még bőven Főlleg ha majd 4 mag dübörög a gépben
Addig is toltam egy VGA 650/1980 as tesztet:
[link]
Ahogy nézem rover listáján ezzel magasan az első helyen leszek sli rendszereknél
De jól látszik hogy a proci kevés még Az a baj hogy most pillanatnyilag a gyári hűtő van a procin így nem nagyon tudom ''sz@rrá'' húzni.
[Szerkesztve]Tel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''
-
Mikádó
senior tag
Neked muszály mindenhova ilyen megjegyzéseket tenni??
Ahogy néztem te az összes topikba teszel olyan hsz-ket hogy az agyam eldobom. Nem kéne mindenkinek beszólni szerintem Attol hogy van egy Kompid meg egy jó procid még nem te leszel itt a félisten....
[Szerkesztve]Tel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''
-
Soak
veterán
Ez nem volt beszólás, csak most te itt kijelented nmint egy fasza csávó ,hogy mindekit földbedöngöltél, miközben ott max 7950GX2-k vannak csak, keress egy olyan listát ahol találsz magadnak ''ellenfeleket''
U.i.: azt meg már nem is mondom ,hogy két darab '' '' ilyen volt mögötte
Attol hogy van egy Kompid meg egy jó procid még nem te leszel itt a félisten....
Félisten?sértegetsz?cöhh
[Szerkesztve] -
Soak
veterán
[link]
A 18. helyezettnél egy X lemaradt a procinál szvsz, legalábbis az nem Q6700 ,hanem QX6700 -
Mikádó
senior tag
Pl én nem örülhetek semminek? és mi van akkor ha nincs senkinek 8800GTS-e? legalább nekem van és tudok eredményket csinálni. Amúgy arra számítottam hogy majd fikázni jösz hogy ''Ez lóf@sz''. És szerintem nézzél meg pár topikot mert nem csak nekem tűnik fel a b@szogatás....
Ha válaszolni kívánsz a hsz-re akkor priviben pls.... ne Offoljuk szét a topkiotTel számom : 06 20 4141486 Csaba_20_ Created by: ''Engem az effektív teljesítmény érdekelt mindig is. Felőlem világíthat szépen egy 286-os gép, attól az még 286-os gép marad.''
-
Soak
veterán
Örülhetsz, de ez ,hogy ''... magasan az első helyen leszek sli rendszereknél..'' nekem annyira nem hangzik örülésnek
Amúgy arra számítottam hogy majd fikázni jösz hogy ''Ez lóf@sz''.
Ha jobban belegondolok akkor ezt is mondhattam volna SIkerült ráverni 700pontot a legjobb single kártyára.
És szerintem nézzél meg pár topikot mert nem csak nekem tűnik fel a b@szogatás..
Baszogatás?Hány embernek segitettél már?Nem hinném ,hogy soknak, én már egy-kettőnek igen ....azthiszem.... (legalábbis ahol tudok ott segitek) nyugodtan kérdezd meg az embereket azokban a topikokban amiben baszogatni szoktam.Ha nem tetszik a stilusom akkor nagyon tudlak sajnálni , nem midnenkivel vagyok ilyen , csak aki megérdemli szerintem
U.i.: ÉS azzal ,hogy a PH-n milyen a véleménye rólam az embereknek inkább te ne versenyezz azért az erős lenne. -
kneedeep
tag
[link]
8600GTS 5156pont hmm, nem rossz
6300Core 2 alapon, 2*512/800 kingmax, abit ab9pro -
Achill3uS
nagyúr
válasz kneedeep #1515 üzenetére
nah végre egy saját eredmény milyen márka?
hajrá, tessék húzni! nem rossz kari ez, de valóban egy 7900GT dx10-es alteregója ez a 8600GTS..
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
kneedeep
tag
ez egy teszt darab, jövő héttől lesznek forgalomba, csináltam róla 1-2 fotót, ha akarjátok feltöltöm..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz kneedeep #1521 üzenetére
áááá, Stalker-es hűtőőő egy ilyen kell nekem! a karit megtarthatod
amugy miez Asus?
-
Bagira01
veterán
Sztem kicsit drága a 8600gts a 8800GTS 320mb-hez képest mikor azt már 63k körül lehet kapni és egy 8600-os meg 50k körül mozog.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
keIdor
titán
válasz kneedeep #1521 üzenetére
Szép kis darab én is ilyen ASUS-t rendeltem meg majdnem 10 perce és ha minden jól megy jövőhét kedden itt is lesz! Egy 6800GT-t fog váltani a kártya és úgy voltam vele, hogy megvárom az RV630-at is, de mivel megint késik ezért nem tökölök tovább, mint az AMD-ATi és megveszem a 8600GTS-t! Egy E6400 lesz neki pajtásnak természetesen szénné húzva!
Kedden majd írom az eredményeket Amúgy 51990ft lesz a VGA.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Bagira01 #1525 üzenetére
hol veszel te 8800GTS 320-at 63-ért? netto-ban lehet, vagy vmi marha aki használtan odaadja anniyért.. amugy 70k alatt nemigen lehet hozzájutni, de ettől függetlenül az 50k ezért a teljesitményért valóban kicsit sok.. de ha belegondolsz egy 7900GT sem sokkal olcsóbb ujonnan, és ez meg dx10 redi. szval végülis reális de valóban többre számítottunk sztem sokan..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
nagyamte
tag
Helló sziasztok !
Sikerült elérnem a maxot a kártyámon. (érdekes hogy csak ennyi de ez is nagyon jó)
3Dmark06: 10133 pont.
VGA: Gigabyte 8800 GTS 320MB
driver: 97.94
CPU 1.86 @ 3094 MHz
RAM: 800 @ 884
GPU/SHADER/RAM: 621/1404/918
kép[link]
Üdv. Máté -
TSanya
aktív tag
Egy kicsit megküldtem a procit
[link]
[Szerkesztve] -
rolko
őstag
Javítottam egy kicsit [link]
-
viktor82
őstag
Egy kis tuning Rovernek!
Majd még próbálkozom csak fagy a kicsike!
8800gts MSI 625/1800
Proci 2700mh
Driver 101.02
[link]”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
knbs
senior tag
Itt is egy kis tuningeredmény Rover kollégának: [link] Valamit kellene állitgatni a 3dmarkon, esetleg drivereken (101.02 van) ezeket nemvágom csak lenyomtam a tesztet ugy ahogy volt
A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
kisgeee
tag
Nem egy mai kari de azért felrakom hátha valakit érdekel egy 6800GS eredmény:
3Dmark06: 2520 pont, minden alapon tuning nélkül!"kisgeee felhasználónak 305 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!"
-
knbs
senior tag
válasz Rover623 #1540 üzenetére
Neharagudj kedve Rover pajtás! Nem szivatni akarlak,de lett egy mégjobb eredmény még meghuztam a GPU-t [link] Igy megvan a legerősseb 3.6Ghz-s eredmény.
Köszönöm mindenki nevében a lista frissitését,szerintem igencsak hasznos dolog.
[Szerkesztve]A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá
-
Zoli329
addikt
Új kártya, eredmény:
[link] -
KrAt
veterán
Thx Rover
-
-
nagyamte
tag
Sziasztok
megint csináltam egy tesztet egy új driverrel a 158.16-vel
3Dmark06: 10544 pont.
VGA: Gigabyte 8800 GTS 320MB
CPU 1.86 @ 3094 MHz
RAM: 800 @ 884
GPU/SHADER/RAM: 621/1404/918
driver: 158.16
[link]
További szép napot.
Üdv. Máté
[Szerkesztve] -
#gab_
őstag
13456 pont [link]
E6600@3.9Ghz,ram 866Mhz CL 4-3-3-4, eVGA 8800GTX @ 648/1638/2100
FW 158.16
mod: az ORB linken elírtam! nem 1566mhz a shader! hanem 1638.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest