-
PROHARDVER!
Ez a 3DMark verzió legacy státuszban van, így a következő linken ingyenes kulcsot találsz hozzá:
Legacy 3DMark benchmarks
A 3DMark06 listára kerülés feltételei
Új hozzászólás Aktív témák
-
BioNiCMaN
addikt
válasz medvezsolt #2160 üzenetére
Hú bazze! Van itt minden. Jól jelenik meg, a defaultot úgy értetted, hogy a 3Dmark vót defaultban, ha jól látom.
(#2159) nesa! Majd legközelebb ügyelj, hogy teljesen látszódjon a felbontás, amiben futott a teszt. Tudom, látom, hogy a vége 024, de jobb a békesség.Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
reactor
tag
válasz medvezsolt #3418 üzenetére
Hali.
Nem veszem én szivemre a kritikát , + a topik is azért van hogy megosszuk egymás tapasztalatait, véleményét.
Sz.tem azt hogy kinek mennyi pontot sikerül kipréselnie a 3d mark-ból az minden fő alkatrésztől függ. Ezért lehet hogy nállad hasonló konfig kisseb tuning alatt is hasonló pontszámot tud.
A lényeg hogy mindkettőnknek jól muzsikál a gépe, egy darabig nem is lessz tervbe a fejlesztés nállam mivel még alapjáraton is minden tökéletesen megy. -
reactor
tag
2x küldtem el.
[Szerkesztve] -
valentinho
senior tag
Ez sokmindentől függ, hogy te mennyi ponotot kapsz!Két ugyanolyan kinfig nem törvényszerű, hogy ugyanannyi pontot dobjon!Sőt...Más driver, esetleg régi a windows.
http://soundcloud.com/tinnyo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 6/12Gb
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ASUS AMD RADEON RX 6700 XT 12GB videókártya
- Hibátlan - ASUS Radeon RX 560 Arez Evo 2GB GDDR5 128bit VGA videókártya
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest