-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz JSHammer #8050 üzenetére
Megnyugtatlak, a "LED-es tv is LCD", LED háttérvilágítású (esetleg edge) LCD míg a korábbi LCD-k CCFL háttérvilágításuak voltak.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
Batib
őstag
válasz CsumiRudi #8054 üzenetére
Akkor szerintem egy ismert gyártótól származó (akár HD ready) normális garanciájú tv-t válassz.
Pl: Samsung UE32F4000, vagy ha vmi jo akcioban van. Term. lehet más gyártó vagy más modell is. Ebből a forrásból az LCD nem fog "nagyot mutatni"[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
savini
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem egy pana 39em6-ot, eddig gyönyörű a képminősége, persze hd anyaggal, annyit vettem csak észre, hogy egyszer-kétszer a jobb felső sarokban elég durván bevilágított/felhősödött, persze csak sötét szobában, ill. mikor legközelebb néztem ugyanolyan sötétben játszódó filmet, már nem volt ott, tehát csak időnként jön elő. Ez normális akkor, hogy néha nem oszlik el a fény, máskor meg igen? Folyamatosan még nem maradt ott felhő a képen. -
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Egy samsung 46es6100 tulaja vagyok és úgy emlékszem volt itt leirás arról hogy kell a képet a legjobbra beállitani miket hogy kell ,ha valaki be tudná nekem linkelni vagy a beállitásokat elküldeni ide megköszönném.
Egyébként ha fontos upc dobozom van ami hd-s . -
Janou
őstag
válasz stargazerhu #8058 üzenetére
Nem, az LG kb. 10e Ft-al olcsóbb.
-
Jeol001
újonc
Sziasztok!
Faternak akarok kedveskedni egy tv-vel, de én nem vagyok otthon a témában, ezért kérnék tőletek segítséget. Emiatt nem akartam új topicot nyitni, szóval ha nem gond itt teszem fel. Kérlek titeket adjatok pár ötletet, hogy a lenti paraméterekkel milyen tv-k jöhetnek szóba.
-ár: 200-250K körül
-képátló: nagyot szeretnék venni, 129cm körülire gondoltam(találtam egy cikket, amiben azt taglalták, hogy HD tv esetén, ha 3m-ről nézi az ember a tv-t, akkor minimum ilyen méretben kellene gondolkodni, de nyugodtan cáfoljatok meg)
-FullHD
-a PC-t rá lehessen kötni
-3d: nem fontos
-wifi/stb: nem fontos(de azért nem gond,ha van)
-LCD/LED/Plazma: nem tudom mi a különbség köztük, szóval ez sem kikötés.Viszonylag sötétebb szobában lenne használva(úgy tudom ez is szempont a kiválasztásnál).
Előre is köszi szépen a válaszokat.
Üdv
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Melyik 32"-os TV a legajánlottabb ha monitornak is használnánk? Inputlag-ra gondolok.
Játszanék is rajta (ez a lényeg), főleg PC, de konzol is néha néha.100E(+-5) HUF-ig bezárólag (), többet nem szánok rá!
Ha ne adj Isten 3D-s lenne... de gondolom ennyibe nem fér bele...Köszönöm előre is a segítséget!
-
Porcupain
aktív tag
Beszereztem egy f6320 tv-t. A műsorújságot csak ci+ kártya esetén tudom használni?
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
blakey
titán
válasz Porcupain #8069 üzenetére
Ha újságosnál vetted akkor bárhol.
Természetesen csak akkor tudod használni ha aktív a DVB-C, azaz a digitális tuner.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
A tumi
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy mennyiben "rosszabb" egy 14ms válaszidejű tv az 5ms-hoz képest? FHD filmek és tv nézésére használnbám a tv-t. Érdemes megvenni egy 14ms-os válaszidejű tv-t? Nem fog "elmosódni" a kép?
-
Tegla80
addikt
válasz Daffchy #8068 üzenetére
szia
Samsung részről az 5ös szériát nézegesd.
"TV Input Lag Test Database"
korrekt oldal és teszteket is találsz rengeteg típusról.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Batib
őstag
válasz Porcupain #8069 üzenetére
A guide-ot dvb-t esetén mutatja a kodolt adások esetén is, akkor is ha nincs előfizetői kártyád, de a csatornát behangoltad. Kábelnél nem tudom nekem nincs, de valszeg ott is.
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Daffchy
őstag
válasz Tegla80 #8072 üzenetére
Köszönöm szépen! Nézelődök!
TV-nél mi az ami vállalható? Hány ms?
Én kinéztem az LG 32LA6130 3D. 110.000 picit kereten felül de passzív 3D-s (a nagy TV-nk is egy 3D-s Smart LG,meg vagyok vele elégedve, viszont PC monitornak nem a legjobb, mert kicsit késik az egér mozgása, magas az inputlag...
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Daffchy #8075 üzenetére
akkor kezd itt az olvasást és átláthatóbb lesz a dolog.
"Samsung LED TV tudástár"Input lag 30ms felett lehet zavaró,de ez egyén függő
LG ben nemtok segíteni
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Daffchy
őstag
válasz Tegla80 #8076 üzenetére
Az előzőleg linkelt oldal szerint Samsung UE32F5000 ez a legjobb válaszidőben.
És 79E-ért lehet kapni több helyen is!
Elég korrekt. Vélemények szerint is jó. Találtam egy raklappal.
Kérdés monitornak mennyire felel meg.
3D-s szerinted kijönne ~100-ból?
Kabel15: PC mód van rajta, azzal egy fokkal jobb, de érezhető úgy is sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Mimura
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok. 2 v van kinézve:
SONY KDL-42W650A
SONY KDL-46R470ATudnátok véleményt vagy tanácsot adni? Esti filmezésekhez lenne. Esetleg később Ps3
[ Szerkesztve ]
-
petya075
újonc
Sziasztok! Erről a tv-ről mi a véleményetek? Philips 50PFL 3008H. Most jó árban van, de kicsit félek a Philips-től....
-
Goodman
tag
Sziasztok,
LG 32LN5400 típusú TV vajon ha HDMI forrásról kap jelet, hány csatornában fogja kiadni a hangot az optikai kimenetén? Sajnos sehol nem írják le a dokumentációjában. Samsungéknál is jól el van dugva, de ott legalább megtaláltam. Amióta mindenhol e-manualt adnak, nincs normális kézikönyv a készülékekhez
Esetleg ha valaki tudna ajánlani alternatívát, a követelmények: 32", full hd, HDMI-CEC, (lehetőleg 5.1 csatornás) optikai audio kimenet
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Porcupain #8074 üzenetére
Ha box-od van akkor ott elérhető a műsorújság, tv-n mitől lenne? Abban az esetben lesz ha a tv-n hangolod be a digitális csatornákat és van hozzá elérésed, leírásod alapján upc-d van, ebben az esetben kérj kártyát a box helyett és máris a tv-n lesz műsorújság.
-
krisztian000
tag
Vettem egy Samsung UE32F5500-at.
A Samsung plusz 1 év garancia hogy működik mert én 2 év garanciát kaptam rá.
Tehát ha lejárt a 2 év utánna kapok még 1 évet?Mindegy hogy mikor regisztrálom a terméket? -
subidu
tag
válasz krisztian000 #8085 üzenetére
Nem kapsz. Csak a 6500 fölötti tv-kre adja a samu.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
stargazerhu
aktív tag
válasz krisztian000 #8085 üzenetére
Ha véletlen még is adná a tiédhez is, biztos hogy nem mind1 mikor regisztrálod. A vásárlást követő X időn belül szokott ez egy lehetőség lenni....mondjuk legyen 3 hónap De nem tudom mennyi náluk. Kérdezd őket emailben, korrektül válaszolnak.
-
krisztian000
tag
F5500-ban benne van a HbbTV?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Mostanában gondolkoztam TV vásárláson, és az Extreme Digitalnál van most olyan akció, hogy 0% THM, 8 hónapra. Nem igazán vagyok otthon TV-kben, még azt sem tudom, hogy LED, vagy plazma legyen (otthon egy Pana 50G20 van, azzal meg vagyunk elégedve).
Max 180Kig mennék el, ami fontos, hogy FullHD legyen, a mérete pedig 40" (ettől kicsit, vagy nagyobb nem gond, ha adott áron az a legjobb). Szinte kizárólag filmnézésre használnám, tehát a mindenféle internetezés meg hasonló opciók annyira nem érdekelnek, az a fontos, hogy legyen beépített lejátszója, hogy USBről tudjak filmeket nézni (de gondolom ez azért nagyjából alap ezekben).
Tudnátok segíteni? Ha esetleg van időtök, átnézhetnétek az Edigital kínálatát , de az is elég, ha valami támpontot adnátok, hogy mire érdemes figyelni.
Előre is köszi
-
Batib
őstag
válasz petyus_ #8091 üzenetére
Manapság a dolgokat csomagban kapod. Ha egy jobbacska tv-t akarsz venni alig tudod elkerülni a Smart, 3d funkciokat. Esetleg nézd meg az UE40F6100-at. Ebben nincs Smart és szerintem egyéb tulajdonságaiban vállalható. (viszont Lan sincs, tehát DLNA sem)
[ Szerkesztve ]
-
petyus_
senior tag
Nem gond, az ha tud ilyeneket, csak azért írtam, mert ezek nem fontosak számomra.
Köszi a két tippet, megnézem ezeket, milyenek.
Azt még elfelejtettem mondani, hogy Digis vagyok, ezek a TV-k támogatják a DVB-C-t? Mert az adatlapjukon csak DVB-T-t, meg CI+-t írnak
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Senki?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz petyus_ #8094 üzenetére
A gyártói oldalon így van feltüntetve: DVB-T/C DTV Tuner, azaz jó digihez.
[ Szerkesztve ]
-
petyus_
senior tag
válasz B-L-A-C-K #8096 üzenetére
Közi!
Közben még ezen akadt meg szemem: Philips 46PFL3208H
Melyik lenne jobb választás, ez, vagy a Samsung 6500? Ahogy nézem, annyi a különbség, hogy nem 3D-s (ami nem gond), de ez 46"os, képminőségre melyik a jobb?
-
seederking
őstag
Nekem tegnap hozták meg az LG-t.Kibontottam,össze raktam betoltam egy FHD filmet (Tűzgyűrű) és az államat úgy szedtem össze a padlóról.Próbáltam minden funkcióját kipróbálva pl USB-ről divixet toltam vele és simán játszotta.Tekergettem előre hátra és semmi gond nem volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Villanyszerelés
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic