Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz kiszi07 #39427 üzenetére

    Mennyi idős, van e még rajta garancia ha igen mennyi idő?

    Hazánkban 2017.05.30. óta forgalmazzák és a legalacsonyabb ára 160 ezer forint volt elég sokáig, tehát ez alapján azt mondanám kb. 120 ezer forintot. [link] (görgesd le ott van alul az árának alakulását mutató grafikon.)

    HA venni akarod akkor mondjál 100-110 ezret HA eladni akarod akkor hirdetheted 130-ra is és ha pár nap alatt nem jön érdeklődő akkor mész lejjebb az árral.

    woros

    Sajnos ezek a panelek ilyenek, nekem egy LG IPS monitorom van és bal oldalt alul van egy kis bevilágítás de csak teljes sötét, vagy sötét egyszínű képnél látható egy kicsit, játék vagy böngészés közben nem.

    Ha tehetné az ember akkor kihozatna az raktárból vagy 10-et és mindegyiket rákötné egymás után egy tesztprogramra és amelyik a legjobb azt venné de erre nincs lehetőség sajnos ARRA van hogy ha már ott vagy hogy TÉNYLEG megveszed akkor bizony vigyél egy notebookot HDMI kábellel és a vásárlás előtt teszteld le ha jó akkor megveszed ha nem jó akkor jöhet a következő ez kb. ugyanaz mint az előző megoldás de ezt márt csak a tényleges vásárlás előtt tehát ha megtalálsz egy jót akkor azt vedd is meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák