- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokee
aktív tag
válasz nightshadow #13348 üzenetére
Ugy tudom hogy a mostani jvc-ket az orion electronics gyártja, nem tudom milyen minőség lehet...
-
humax
senior tag
válasz nightshadow #13346 üzenetére
meg mindig sonyt ajanlasz?
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Sokee
aktív tag
Mi volt a baj vele, fényerő vagy a színek? Hangzása milyen volt?
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Légyszi erre valaki
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
nightshadow
veterán
-
humax
senior tag
válasz nightshadow #13357 üzenetére
50W805 meg a 200=HZ 50W828 vagy 50W829 ugye valodi 100 MEG 200 HZ?
a 100 hz meg 200hz latszik a kep ben a differencija?Sony Bravia KDL-42W650A rol mi a velemeyned?
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Sokee
aktív tag
válasz nightshadow #13357 üzenetére
Gondoltam hogy nem egy csúcs tv, csak esti tv-zéshez kellene sd-adásokkal + 1-2 film usb-ről kb ennyire lenne használva, de még átgondolom hogy mi legyen... Szívem szerint egy samsung F6500-at vennék, láttam kiállítva, iszonyú szép képe van az F6400-hoz viszonyítva is, valódi 200Hz panell csak bámultam nagyon bejött de még mindig 150 az alja ennyit meg nem akarok most tv-re kidobni
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
50W805 meg a 200=HZ 50W828 vagy 50W829 ugye valodi 100 MEG 200 HZ?
50"-es méretben a 805 100Hz-es, a 829 pedig 200Hz-es. 42"-es méretben a 805 50Hz-es, a 829 pedig 100Hz-es.
a 100 hz meg 200hz latszik a kep ben a differencija?
Ezt csak otthoni körülmények között lehetne megmondani, meg ha egymás mellett lenne a két tévé.
Sony Bravia KDL-42W650A rol mi a velemeyned?
HX7 után ez visszalépés lenne, mert ez egy alacsonyabb kategória, s csak 50Hz-es. Ettől függetlenül a maga kategóriájában jó tévé.
-
kory24
őstag
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hasonlított már össze valaki LG LA690-est és LA740-est?
-
superg
senior tag
válasz nightshadow #13361 üzenetére
Megtudod mondani hogy a 42-esekben(805,829)ips vagy va panel van?
-
Joke21
aktív tag
Samsung 6-os sorozatából 40 colos valódi 100Hz-es tévét melyiket ajánljátok? Nem kell smart és az ára kedvező legyen
-
Joke21
aktív tag
válasz nightshadow #13367 üzenetére
Nincs is olyan ami nem smart?
-
beers
addikt
42LA660-at látott már valaki 0% thm-re valahol?
M&N
-
Sokee
aktív tag
válasz T_Stark #13370 üzenetére
Láttam élőben, nem olyan jó a képe mint 6400-nak. Nálam a 6500 a nyerő láttam a 6400 melett, ugyanazon adáson, még álitgattam is a 6400 -at de nem birtam olyan szép képet kicsikarni belőle mint amilyen a 6500 volt alapbeállitáson, folyamatosabb volt sokkal a kép, lehet hogy a cmr 400hz- nek köszönhetően, én tuti 6500-at vennék, megéri azt a plusz 15-20 ezret.
[ Szerkesztve ]
-
Cabaye89
csendes tag
Sziasztok!
Led tv vásárlás előtt állok. A típust már kiválasztottam SamsungUE40F6500.
Segítséget szeretnék kérni, hogy melyik internetes áruházból rendeljem meg.
Fontos lenne a korrekt, normális garancia.Meg tudnátok mondani, hogy ehhez a készülékhez mennyi garancia jár alapból, minden esetben? Úgy tudom 2 év és ha beregisztrálom akkor kapok még +1 évet, de ebben nem vagyok biztos. Ahogy nézem a boltok különböznek ezen a téren. Van ahol 2 év garancia jár és 5 évre tudom bővíteni, van ahol alapból 3.... Nem szeretnék bele futni semmilyen fajta buktatóba, ezért kérném véleményeteket, hogy melyik boltot ajánlanátok.Linkelnék néhányat, amiket néztem, de természetesen várom tanácsaitokat ezeken kívül is.
[link]
[link]
[link]Amennyiben rossz topicba írtam volna, akkor szóljatok.
Köszi a segítségeteket!
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogyha kisvárosban lakom és helyi analóg kábeltv szolgáltatja a csatornákat, akkor ha váltanék a régi "kocka" tévéről valami nagyobb 32-40 colos lapos tv-re, a csatornák képe nagyon rossz lenne?
Ettől félek, mert akkor szolgáltatót is kéne váltanunk, az meg csak macera.
Ha már itt tartunk egy 100-200 ezres intervallumban tudnátok ajánlani valami jó TV-t? Egyáltalán mire kell figyelni vásárláskor? Köszi
-
Joke21
aktív tag
válasz nightshadow #13375 üzenetére
Mi a különbség a bolit és a hivatalos garancia között?
-
Sokee
aktív tag
Most voltam megnézni a Jvc-t tescoba, hát mit ne mondjak nem volt tul meggyőző, rossz volt ránézni fakó volt életlen meg durva volt az utánhúzása, volt mellette egy F5700 samsung, egy blaupunkt meg egy hyundai, a blaupunkt kb ugyanolyan rossz volt mint a jvc, viszont a hyundai meglepően jó volt kb az f5700 szintjét hozta, dvd-ről mentek a tv-k hdmivel összekötve gondolom alap beállitásokon, de nemhiszem hogy sokkal többet kilehetne hozni a jvc-ből, + a kijelző felülete is ilyen hullámos vagy nem is tudom ha oldalról belenéztem ahogy megtört rajta a fény nem szép egyenletes fényes volt mint pl a samsung vagy a hyundai, hanem látszott rajta hogy silány és ez a blaupunktról is elmondható, ja és a másik ellenérv hogy 1év garit adnak rá....Szóval arra jutottam ha már tv-t veszek akkor inkább hozzá rakok még egy kis pénzt és veszek mondjuk egy samsungot ami remélhetőleg nem1 hanem jópár évig szolgalálni fog.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz Joke21 #13381 üzenetére
Mi a különbség a bolti és a hivatalos garancia között?
A webshopok általában bolti garanciát adnak, de itt is vannak kivételek.
Kapsz a tévére 2 vagy 3 év garanciát típustól függően. Ha meghibásodik a tévé, akkor bolti garancia esetén a boltba kell visszavinned a tévét, ők intézik a javítást. Ez azért van, mert a tévét nem a hivatalos magyarországi forgalmazó forgalmazta, hanem ún. szürke import, ezért a hivatalos szerviz nem veszi át a tévét. Ennek az a hátránya, hogy ha abban a 2 vagy 3 évben valamiért megszűnik a bolt, ahol vetted, akkor így jártál.
A hivatalos garancia esetén 3 (ha személyesen vetted), illetve 8 (ha interneten rendelted) napon túl már semmi közöd a bolthoz, mert a tévét egyenesen a márkaszervizbe kell vinned javításra. Hivatalos garanciával általában drágábbak a tévék, de itt is vannak kivételek.
[ Szerkesztve ]
-
Sokee
aktív tag
válasz #93966848 #13384 üzenetére
Lg ből akkor ábrándultam ki mikor megnéztem jópárat élőben, és a középkategóriás 6-os szériás modelleknél is az összeszerelés minősége hagy némi kívánnivalót maga után, több modellnèl is pl megnyomtam a kijelzőt és bement kb fél centit és rés volt a keret meg a kijelző felülete között, nem tudom miért van ez, pl samsungoknál nincs ilyen, jó tudom hogy nem ez alapján kell választani, meg nem nyomkodja otthon az ember, de ha megveszek egy tv-t több mint 100 ezerért akkor az legyen már rendesen összerakva.
[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
-
dethroner
veterán
válasz severance #13378 üzenetére
Köszi a választ.
Igen, valóban 2 év a philips-re is az alap garancia, de ha regisztrálom a philips oldalán, most 5 évre bővítik teljes körűen és díjmentesen. Edigitálnál meg most még csökkent is az ára 10K-val.
3,5 méterről fogom nézni, ezért kéne ekkora. Mert jön ugye a nyári meccsdömping, biztosan nagyobb élmény mint kisebb méretben ekkora távolságról.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #13249 üzenetére
Még ugye mindig várom a visszautalást, viszont még most sem döntöttem el melyik TV legyen. Ugye vagy újra Panasonic TX-L55ET60E lesz a kiszemelt, vagy Samu F6500-asban gondolkozok. Esetleg még ha 300 ezer körüli áron egy használt kihagyhatatlan TV-re akadnék....
Ha kellene választani a Pana vagy a Samu mellett voksolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
tudesky86
csendes tag
Hali...
Tudnátok segíteni olyanban, hogy LCD tvt szeretnék vásárolni és melyik tévét éri meg megvenni?
40/42 colban gondolkodom, 3D és hát olyan 130papír a keret rá... kicsit talán megszaladhatja a 130at de csak módjával...
Előre is köszönöm a válaszokat... -
tudesky86
csendes tag
válasz nightshadow #13394 üzenetére
a 40F6500 mennyivel jobb mint a 6400?
-
tudesky86
csendes tag
válasz nightshadow #13396 üzenetére
Samsung jobb mint az LG?
-
tudesky86
csendes tag
válasz nightshadow #13398 üzenetére
Köszönöm segítséged akkor még eldöntöm, hogy 6400 vagy 6500 lesz...
További szép napot...
Hali... -
paulikg
csendes tag
Sziasztok
Tegnap vettünk egy Samsung T24B300EE tv-t. Amikor be van kapcsolva a kép bal oldalán megjelenik egy logo ami a tv bizonyos funkcióit mutatja: hdmi, series 3 stb.
Remélem érthetően fogalmaztam. Ez a logo adás közben is ott van. A kérdésem az lenne tudja valaki, hogy lehet eltüntetni onnan átnéztem a tv menüjét de nem láttam sehol.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV