Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz Khelben #10571 üzenetére

    Khm. Olvasd el még egyszer. Mint látható segíteni próbáltak az illetőnek, mivel ő a dübörgésre asszociált, így szerintem egyértelmű a válaszom. Ha ilyen hmmm... (hogy is mondjam)... "érdekes" zenéket hallgatnék, biztos hogy egy használt Logi Z-3-at vagy Z-4-et vennék 10k körül. Más különben megy ugyanennyiért egy 1255A pedig filmezésnél vagy komolyzenénél/alternatívnál/stb. megeszi az előbb említett párost.

    #10573 DarthRoni: Ez a topic pont azért nyílt, hogy mindenki kérhessen segítséget, szubjektív véleményétől függetlenül, ha ő neki olyan cucc kell, amiben túlzott a mély, akkor olyat ajánljatok neki. - Mély levegő, lásd fentebb...

    És ha nem tetszik h neki ez tetszik, vagy más a véleményed, szépen is ki lehet fejteni, például: Szerintem jobban járnál egy szép hangzású cuccal, mint mondjuk egy eltúlzott mélyel rendelkező puffogó akármivel.
    És nem egyből elküldeni a halál f@szára, és ha nem érted meg h nem mindenki ugyanazt szereti mint te, akkor inkább te ne rontsd a levegőt...
    - Basszus, írtam én ilyet? Nem küldtem el (ahogy te fogalmazol) a halál f@szára, hanem próbáltam felvázolni a lényeget, mint szerintem a korábban említett hangfalat kellene választania, de érdekes módon nyilvánult ez meg hogy nem szeretné azt a terméket. Rendben, nem fogok többé ide pofátlankodni. Köszönöm az eddigi türelmet.

    [ Szerkesztve ]

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák