Hirdetés

2018. június 23., szombat

Útvonal

Hírek » PC/Barebone rovat

Minigépet játékra a Zotactól

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A ZBOX Magnus EK és ER sorozatba erős CPU-k és grafikus kártyák kerülnek, és lesz HTC Vive-val összecsomagolt verzió is.

A múlt héten bemutatott multimédiás minigépek után most játékosok számára kínál valami újat a Zotac: a ZBOX Magnus termékcsaládba érkező új EK és ER minigépekben Intel és AMD processzorokat, valamint GeForce GTX 1060-as és 1070-es grafikus kártyákat találunk.


[+]

A Computexen már demózott két minigép külsőre megegyezik egymással, belsejükben van az eltérés: az EK esetében Kaby Lake kódnevű Core, az ER-nél pedig Ryzen CPU-kból lehet válogatni, ezek mellé pedig maximum 32 GB memóriát és kétféle (2,5”-es és M.2 csatolóval rendelkező) háttértárat pakolhatunk. Ezt egészíti ki a grafikus kártya, amely szintén egy cserélhető, „asztali” méretű modell, így az új széria legfontosabb előnye a jövőállóság lesz. Portokból kapunk két USB 3.1 Gen 2 sebességre képes USB kimenetet, HDMI 2.0-t, három DisplayPort 1.4-et és rendelkezésre áll Dual Link DVI is. Mindezt a Zotac ígérete szerint egy csendesen működő hűtőrendszer tartja hűvösen.

Sajnos egyelőre ajánlott árakat és pontos érkezési dátumot nem árultak el, de azt igen, hogy készülnek egy VR-re kihegyezett, rögtön HTC Vive szemüveggel csomagolt változattal is.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.