Gumi élvédőkkel érkezik a hordozható Verbatim Store 'n' Go Traveller HDD

Verbatim bejelentette a hordozható, 2,5"-es, 750 GB-os tárkapacitást kínáló Store 'n' Go Travellert. A fekete vagy ezüst színben érkező Traveller speciális belső kialakítása védelmet nyújt a benne található merevlemeznek, a külső gumiélek pedig ellenállóbbá teszik a fizikai behatásokkal és a szállítás okozta egyéb megpróbáltatásokkal szemben.

Hirdetés

A tároló SuperSpeed ​​USB 3.0 interfésszel rendelkezik, de visszafelé kompatibilis a 2.0-s szabvánnyal és külső tápellátásra sincs szüksége, valamint a plug 'n' play kompatibilitás végett meghajtóprogramot sem igényel.

A meghajtóhoz jár a Nero BackItUp & Burn Essentials szoftvercsomag is, ami lehetővé teszi a fájlok, mappák és meghajtók kézi vagy automatikus biztonsági mentését. A szoftver tartalmazza a Nero Express CD-DVD író, valamint a Nero RescueAgent programot, mely utóbbi segít visszaállítani a sérült állományokat.

Az energiatakarékos működésről a Green Button szoftvere gondoskodik: aktivitás híján a beállított idő letelte után automatikusan bekapcsolja az alvó üzemmódot, de a felhasználó manuálisan is azonnal átválthat az alvó funkcióra, ha az asztalon található Green Button ikonra kattint.

Az új Verbatim Store 'n' Go Traveller ezüst és fekete színben egyaránt 88,49 eurós ajánlott végfelhasználó áron fog piacra kerülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés