Veletech: teljes kínálat az Olympus standon

A Veletechen rendszeres kiállítóként tűnik fel az Olympus hazai képviselete, akik szinte teljes felhozatalukat elhozták. A több mint 15 objektívet felvonultató kínálatban megtaláljuk a három hónapja bemutatott M.Zuiko Digital ED 300 mm F4 IS Pro professzionális telefotó objektívet is, mely igen impresszív látványt nyújt élőben is. Méretei ellenére meglepően könnyű, bár a váz oldaláról mindenképpen igényli a megfelelő méreteket, markolatot. Az optikák mellett láthatjuk a kompakt kínálatot, legyen az akár a nagy átfogású és konstans fényerejű Stylus 1s, vagy a legmostohább körülményeket is kibíró Tough sorozat valamelyik tagja.


[+]

A tükör nélküli cserélhető objektíves vázak közül az OM-D és a PEN család szintén képviselteti magát, így lehetőségünk van kipróbálni akár a nemrég nálunk járt E-M10 Mark II-t, akár a most bejelentett PEN-F vázat, mely egy kimondottan érdekes darab.


[+]

Megjelenésével az 1960-as években azonos néven kiadott darabot idézi, de egyben tükrözi a gyártó jelenlegi tudását, amit a digitális fényképezőgépek tekintetében fel tud mutatni. Ergonómiában talán az E-M10-hez áll legközelebb, így a nagyobb kézzel rendelkezőknek erősen javallott lesz hozzá a markolat beszerzése, mely stabilabb fogást biztosít. Kidolgozása és minősége természetesen hozza az Olympustól megszokott minőséget. A fotózás iránt érdeklődőket így mindenképpen arra buzdítanánk, hogy látogassanak el az Olympus standjára, és maguk is tegyék próbára a kínálatot.

Azóta történt

Előzmények