Hirdetés

Üveges is, csendes is

Az Enermax Equilence háza ezt a két, sokak által ellentétes tulajdonságot próbálja meg ötvözni.

Még a Computexen mutatta meg nekünk az Enermax az Equilence nevű házát, amelyet testvérével, a Saberay-jel együtt a cég őszi kollekciójába szántak. Az ősz meg is jött, és vele a bejelentés az Equilence érkezéséről, amely szerint a hamarosan a boltokban is megjelenő házat 100 dolláros áron lehet majd megvásárolni.


[+]

Maga a ház egy alapvetően standard felépítésű, ATX alaplapokhoz készített miditorony, amelybe microATX és Mini-ITX méretű lapok is beépíthetők. Az 500 mm mély, 235 mm széles és 510 mm magas toronyba 7 kártyahelyet alakítottak ki, háttértárból pedig hat példányt építhetünk be a négy darab 2,5”-es, illetve a két darab 3,5/2,5”-es helyekre. Ezeken felül két 5,25”-es fiókot is kapunk, így az optikai meghajtóknak is maradt hely, feltéve, ha nem akarunk az előlap mögé 360 mm-es radiátort beépíteni. A hűtést illetően egyébként felül szintén 3x12 cm-es a legnagyobb rendelkezésre álló hely, ám itt 2x14-es kiépítésben is elhelyezhetőek a ventilátorok, míg hátul egy 12/14 cm-es, oldalt pedig két 12 cm-es légkavaró fér el. A tápegység külön rekeszbe kerül, a bal oldali burkolat pedig teljes egészében egy 4 mm-es edzett üveglapból áll.


[+]

Az ilyen üveges házak általában nem csendességükről híresek, az Enermax azonban igyekezett ezen változtatni, tehát az üveges oldalt leszámítva mindenhol bőven kapunk zajcsillapító paneleket. Az előlap tetején háttérvilágítással ellátott kezelő- és csatlakozópanel van, a megszokott gombokon túl találunk itt ventilátorvezérlést hat csatornával és három fokozattal, valamint két USB 3.1 Type-A, két USB 2.0 és két 3,5 mm-es jack csatlakozót is.

Előzmények

Hirdetés