Hirdetés

Új monitorok érkezését jelentette be az EIZO

A japánok ColorEdge CG2700X és CG2700S modelljei szokás szerint a professzionális felhasználókat veszik célba.

A japán EIZO egy új ColorEdge képernyőcsaládot dob piacra, alapvetően a kreatív professzionális felhasználók számára – ennek megfelelően adott HDR kezelése, a HLG görbék támogatása, illetve a DCI-P3 színtér 98%-os és az Adobe RGB 99%-os lefedése, továbbá pivot funkció is szerepel a specifikációk között.


[+]

A két újdonság – amelyek a CG2700X és CG2700S neveket kapták – egyaránt 27”-es, de az X jelű változat UHD, az S viszont WQHD felbontást kínál ebben a méretben. Külsejük annyiban érdekes, hogy velük mutatkozik be a gyártó új, sötét színű, sűrűn lyuggatott fémlemezre épülő dizájnja, de ennél talán fontosabb, hogy hálózati adapter is került beléjük, így a Type-C konnektornak és az integrált USB hubnak köszönhetően teljes értékű dokkolóként is szerepelhetnek egy notebook vagy táblagép mellett. Természetesen tölteni is tudnak az USB-PD szabványnak megfelelően, és ebben a szerepben a CG2700X 94, a CG2700S pedig 92 watt leadására képes.

Mindkét képernyő rendelkezik a ColorEdge sorozatnál megszokott integrált kalibrátorral, így maximális színhűségük minden pillanatban biztosítható. Ezt segíti a Sync Signal funkció is, amely automatikusan a videojelhez igazítja a megjelenítési jellemzőket, és akkor már említsük itt meg a DUE (Digital Uniformity Equalizer) rendszert is, ez a háttérvilágítás egyenletességét hivatott javítani.

Specifikációik az alábbi, kattintással nagyítható táblázatban olvashatók:


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • EIZO

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés