Digitalizáló táblák érkeznek a Trusttól

Hirdetés

Három új grafikus táblát mutatott be a Trust, melyeket elsősorban dizájnereknek ajánl, de nem professzionális munkához. A Slimline WideScreen Tablet, a WideScreen Mini Tablet és a Mini Tablet hasznos kiegészítője lehet akár asztali számítógépnek, akár notebooknak, képszerkesztéshez vagy rajzoláshoz. Mindegyikhez tartozik egy vezeték nélküli stylus, vannak rajtuk programozható gombok is.


Trust Slimline WideScreen Tablet

A WideScreen Tablet a legnagyobb a három közül, 250 x 150 mm-es kiterjedésű. A széles kialakítás illik az elterjedt szélesvásznú kijelzőkhöz. Két gombos stylusa 1024 nyomásérzékenységet tud megkülönböztetni. Összesen 21 gomb került rá, ezek funkcióit szabadon megválaszthatjuk. Adnak hozzá egy átlátszó lapot is, aminek segítségével például fotókat rajzolhatunk át.


Trust Widescreen Mini Tablet

A WideScreen Mini Tablet és a Mini Tablet már kisebbek, 125 x 70 mm-es, illetve 100 x 70 mm-es mérettel rendelkeznek, így könnyebb szállítani őket és az asztalon is kevesebb helyet foglalnak el. A stylusaik 1024 és 512 nyomáspontot érzékelnek. A három digitális tábla mindegyike kompatibilis a Windows 7 és Vista operációs rendszerekkel. A legnagyobb tábla ajánlott ára 88, a közepesé 38, míg a legkisebbé 36 euró.


Trust Mini Tablet

  • Kapcsolódó cégek:
  • Trust

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés