Digitalizáló táblák Trust és Genius módra

Hasznos újdonságokat dobott a piacra a Trust, hiszen legutóbbi termékfrissítése során két új tablattel gazdagította készletét. A digitalizáló táblák közül a Flex Design Tablet könnyű, vékony és hajlékony, így hordozhatóságára nem lehet panasz, pláne, hogy a gyártó direkt a sokat utazók számára fejlesztette a készüléket. A rajzoláshoz 155 x 119 mm-es terület áll rendelkezésre, amire az ergonomikus, három gombos tollal írhatunk. A stylus 1024 fokozatú érzékenységgel rendelkezik. Természetesen a használatához néhány szoftvert is mellékelnek. A Flex Design Tablet nagyjából 30 eurós áron szerezhető be.

Trust Flex Design Tablet
Trust Flex Design Tablet

Hirdetés

A másik új termék a Canvas Widescreen Tablet, amely már egy jóval komolyabb beviteli eszköz. A profiknak is ajánlható tábla hatalmas rajzterülettel rendelkezik, mivel 250 x 150 mm-es a hasznos része. A toll most is 1024 fokú érzékenységgel bír, ráadásul elem nélkül is működik. Az ergonomikus stylus dőlésérzékelős, és egy külön tartó is jár hozzá. Két kör alakú touckpadot is tettek a táblára, amik megkönnyítik a görgetést, nagyítást, vagy éppen a hangerőszabályzást. Mellékelnek egy átlátszó fóliaszerű kiegészítőt, transzferívet is a Trusthoz, amellyel fényképeket, rajzokat kopírozhatunk át. A Canvas Widescreen körülbelül 180 euróért kapható.

Trust Canvas Widescreen Tablet
Trust Canvas Widescreen Tablet

A Genius sem tétlenkedett, és a táblák kínálatába ugyancsak két újdonsággal neveznek, a MousePen M508W és az EasyPen M406 személyében. Az előbbi készülék vezeték nélküli kivitelű, a számítógéppel 2,4 GHz-es rádiójelekkel kommunikál. A rajzterülete 127 x 203 mm-es, felbontása pedig 4000 LPI-s. A toll 1024 szintű nyomásérzékenységgel operál. Négy gyorsgomb is van a MousePenen, amivel az operációs rendszer asztalára juthatunk, a Flip 3D alkalmazásváltót indíthatjuk, illetve a PageUp-PageDown funkciókat alkalmazhatjuk, de ezeken kívül még további 13 programozható billentyűvel is ellátták az eszközt a tervezők. Ahogy a termék neve is jelzi, az M508W-hez egy vezeték nélküli egér is jár. A Genius MousePen szeptembertől kapható majd 200 dolláros áron.

Genius MousePen M508W [+]
Genius MousePen M508W [+]

A Genius másik terméke egy egyszerűbb modell, az EasyPen M406. A tábla 10 x 15 cm-es méretű, 2560 LPI felbontású „vászonnal” rendelkezik, mellé pedig egy 1024 szintű érzékenységgel megáldott könnyű, elem és vezeték nélküli toll jár. Közepén egy tekerhető gomb kapott helyet, amivel görgetni, hangerőt szabályozni, nagyítani és ecsetet méretezni lehet. Emellett még négy gyorsgomb kapott helyet a visszavonás, a törlés, valamint a következő és az előző oldalakra ugráshoz. Az EasyPen M406 már kapható, 80 dollárt kérnek érte.

Genius EasyPen M406 [+]
Genius EasyPen M406 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés