Hirdetés

Üde színfoltok a Dell notebookpalettáján

A Dell június végén jelentette be, hogy Inspiron notebookjainak számos típusa színes borítással is megjelenik azok kedvéért, akik saját ízlésükhöz jobban illő gépeket keresnek. A termékcsalád középső, 15,4 hüvelykes kijelzővel ellátott tagja néhány héten belül a magyarországi üzletekben is kapható lesz – választhatóan fehér, fekete, kávébarna, rózsaszín, mélykék, rubinvörös, világoszöld vagy napsárga színben.

Az Inspiron 1520 fehér alapváltozata egy 1,5 GHz-es Intel Core 2 Duo processzor köré épül, amely – az első generációs Meromokat idézve – még csak 2 MB másodszintű gyorsítótárat tartalmaz és 667 MHz-es rendszerbuszt használ. A processzor PM965 chipseten keresztül 2 x 512 MB DDR2-667 memóriát vehet igénybe; az 1280x800 pixel felbontású kijelző meghajtásáról egy NVIDIA GeForce 8400M GS grafikus chip gondoskodik, szükség szerint a rendszermemóriából bővíthető, 128 MB saját VRAM-ra támaszkodva.

Adattároláshoz egy 120 GB-os SATA merevlemez, egy multiformátumú DVD-író és egy 8 az 1-ben kártyaolvasó áll rendelkezésre. A kommunikációt 802.11b/g Wi-Fi, Bluetooth és egy 2 megapixeles kamera segíti; bővítéshez ExpressCard aljzat használható. A fenti konfiguráció FreeDOS operációs rendszerrel és 3 év szervizgaranciával együtt 250 ezer forint körüli végfelhasználói áron lesz kapható. Opcionális alkatrészként 3,6 Mbps-os Novatel 3G/HSDPA modullal is meg lehet majd rendelni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés