Hirdetés

Több forrást kezel a SteelSeries headsetje

Az Arctis 3 új, Bluetooth adapterrel is ellátott változata vezetéken és vezeték nélkül érkező hangot együtt is megszólaltat.

Hirdetés

Új verzió készült a SteelSeries Arctis 3 headsetjéből, amelynek fő újdonsága, hogy a vezetékes kapcsolat mellé ezúttal Bluetooth adapter is került bele. Ennek a fejlesztésnek elsősorban a Nintendo Switch tulajdonosai örülhetnek majd, ugyanis a headset képes arra, hogy a telefonon futó Nintendo Switch Online alkalmazásból érkező hangokat és a játékkonzolból vezetéken át érkező hangokat egyszerre szólaltassa meg, de ugyanez lehetséges más konzolok és mondjuk a Discord app használatával.


[+]

Ezen újdonságon kívül nincsenek mélyreható változások, tehát továbbra is egy viszonylag konzervatív formatervű, on-ear fejhallgatót kapunk, 40 mm-es, neodímium mágneseket használó hangszórókkal. A gyártó 20 Hz – 22 kHz közötti frekvenciaátvitelt, 98 dB-es érzékenységet és 3% alatt maradó THD-t ígér. A Bluetooth 4.1-es adapter működéséhez természetesen belső áramforrásra van szüksége az új Arctis 3-nak, ez 28 órás üzemidőt ígér egy feltöltéssel, a rendszer pedig az A2DP, HFP és HSP profilokat támogatja.

A vezeték nélküli adapter beépítése némileg megdobta az árat, a 100 eurós Arctis 3 után az Arctis 3 Bluetooth 150 euróba kerül.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés