Hirdetés

Fehérben is elkészíti az SI-100-as CPU-hűtőjét a Thermalright

Ha ez nem lenne elég, akkor egy extra meglepetést is tartogat a gyártó.

A Thermalright másfél hónapja állt elő az SI-100 jelzésű processzorhűtővel, amelynek most elkészítették a kifehérített változatát. Itt azonban nem állt meg a cég, ugyanis a tervezőik feltették azt a roppant lényeges kérdést, hogy ha már átszínezik a korábbi fejlesztésüket, akkor nem lehetne azt kivilágítani? Naná, hogy ki lehet, hiszen jön a karácsony, vétek lenne egy ilyen soha vissza nem térő alkalmat kihagyni. Emiatt kapta meg az SI-100 White az ARGB jelzést.

[+]

A vállalat újdonsága egyébként a technikai paramétereket tekintve a fentebb linkelt hírben lévő modell képességeit másolja, viszont amit lehetett azt kifehérítettek rajta, ráadásul a hővezető csövek matt bevonatot kaptak. A korábbi TL-E12 ventilátort a TL-E12W-S váltja, ami egyrészt fehér, másrészt ezen vannak a fényorgonát előállító RGB LED-ek is, amelyek egy extra háromtűs ARGB konnektorral helyezhetők áram alá.

[+]

Sajnos a Thermalright nem részletezte le, hogy mennyit kér majd az SI-100 White ARGB-ért, de valószínűleg nem lesz sokkal drágább a normál testvérénél.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés