Kompakt Technics hangrendszer egyedi dizájnnal, sok extrával

A 3.1 csatornás Ottava S SC-C50 elegáns, és állítólag úgy szól, mint az álom.

A Technics a patinás müncheni high-end show-n mutatta be a márka legújabb kompakt hangrendszerét, az Ottava család legfiatalabb tagját, az S SC-C50 típusjelzésű terméket. A 3.1 csatornás modell elegáns letisztult külsővel bír, hasonlóan az elődhöz, az SC-C70-hez.

Technics Ottava S SC-C50
Technics Ottava S SC-C50 [+]

A termék megkapta a saját fejlesztésű, terhelésalapú LAPC erősítőtechnológiát, amely papíron tiszta és részletgazdag megszólalást garantál, annak köszönhetően, hogy képes kiküszöbölni a fázis ingadozásaiból fakadó problémákat. Ellátták a Space Tune névre hallgató kalibrációs eljárással is, amely képes arra, hogy egy beépített mikrofon révén optimalizálja a hangzást a tér adottságaihoz. A készülék rendelkezik beépített Wi-Fivel, és Google Chromecasttel, aminek hála vezeték nélküli úton, egyszerűen eljuttathatóak rá a különféle tartalmak. Támogatja a multi-room funkció használatát, ha pedig valaki két Ottava S SC-C50 terméket vásárol, akkor egy több komponensből álló sztereó rendszert is összerakhat belőlük.

A berendezés a három hangszóró (bal, jobb és közép, egyenként 20 W, 1 kHz, T.H.D. 1%, 8Ω, 20 kHz LPF) mellett rendelkezik egy beépített mélynyomóval is (40 W, 100 Hz, T.H.D. 1%, 4Ω, 20 kHz LPF). A 37,5 centiméter széles masina 22 centiméter magas és 19,7 centiméter mély. Található rajta egy-egy optikai digitális audió és 3,5 mm-es analóg audió, illetve USB A, valamint Ethernet csatlakozó is.

Azt egyelőre még nem árulták el, hogy mikor kerül a boltokba, és mennyit kell majd érte fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés