Az LCD tévéket sem hanyagolja a Panasonic

A japán gyártó három új szériát mutatott be, amelyek mindegyike 4K HDR támogatású, és saját fejlesztésű okostévé rendszert használ.

A Panasonic a prémium kategóriában már az OLED technológiát részesíti előnyben, de azért még a hagyományos LED háttérvilágítású LCD eljárást sem hanyagolják. Ezt tökéletesen alátámasztja, hogy a vállalat három új szériát mutatott be.

Hirdetés

A HX940, a HX900 és a HX800 sorozatok tagjai 4K felbontásúak, és támogatják a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítését, ráadásul a HDR10 és HLG mellett a dinamikus Dolby Vison és HDR10+ szabványokkal is boldogulnak. A HX940 és HX900 sorozat 4K LCD televízióinál megtalálható a Panasonic kétállású állványa, hogy a tulajdonos dönthesse el, hogy a két lábat a készülék középvonalához tegye, vagy a káva szélei felé, attól függően, hogy melyik illeszkedik jobban a nappali bútoraihoz.

Panasonic HX900
Panasonic HX900 [+]

Az új termékek megkapták a házon belül készülő My Home Screen okostévé rendszer legfrissebb, 5.0 verziószámú változatát, mely a gyártótól kapott információk szerint jelentős fejlesztéseket tartalmaz, például az egyes VOD ikonok kiválasztásakor automatikusan megjelennek az adott szolgáltató kiemelt tartalmainak bélyegképei az ikon felett, ami megkönnyíti a hozzáférést. Ez a funkció többek között a Netflixnél és a YouTube-nál is működik.

Az összes ma bemutatott modellnél elérhető lesz a XUMO ingyenes streaming szolgáltatása, amely over-the-air és over-the-top csatornákat juttat el globálisan a közönségek számára egyetlen szolgáltatáson belül (kivéve az Egyesült Királyságban). A nézők egyszerűen, a távirányító csatornaváltó gombjainak segítségével böngészhetik és élvezhetik ezeket a csatornákat, pont úgy, mint a hagyományos tévéadóknál megszokták. Az új termékek Google Assistant és Amazon Alexa személyi asszisztensekkel is képesek együttműködni, így a felhasználók a legfontosabb televíziófunkciókat hangutasításokkal is vezérelhetik. Azt még nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron vásárolhatóak majd meg az idei felső kategóriás Panasonic 4K HDR LED LCD televíziók.

Azóta történt

Hirdetés