2019. január 23., szerda

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Jön a dokkoló nélküli Nintendo Switch csomag

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Egyelőre Japánban lesz elérhető, de a gyártó koncepciójába abszolút beleillik a globális terjesztés is.

Az előző év márciusában megjelent Nintendo Switch a legtöbb piacon csak olyan csomagban érhető el, ami kompletten tartalmazza az összes komponenst, így magát a konzolt, a dokkolót, a két Joy-Cont, illetve az ezeket összekapcsoló Gripet, nem beszélve a HDMI kábelről. Ezzel nincs semmi gond, csak a Nintendo már egy ideje azt hirdeti, hogy az elképzeléseik szerint háztartásonként több Switch eladásával számolnak, aminek az alapcsomag nem kedvez.

Hirdetés

A fentiek miatt a vállalat dokkoló nélküli, úgynevezett 2nd Set csomagokat dob piacra, egyelőre csak Japánban. Ezek a szettek a tartalmazzák magát a konzolt, de az alapcsomaghoz képest nincs bennük a dokkoló, a HDMI kábel, illetve a két Joy-Cont összekapcsoló Grip. Ezekből ugyanis háztartásonként elég egy is, továbbá nemrég került bemutatásra egy olyan töltőmodul, ami ki tudja váltani a dokkolót.

A 2nd Set csomagokkal átszámolva nagyjából 50 dollárt lehet spórolni, és ez meghozhatja a kedvet ahhoz, hogy egy család több Switch konzolt szerezzen be magának. Minden bizonnyal a globális terjesztés is tervben van, elvégre a Nintendo koncepciója az egész világra vonatkozik, de jellemző a cégre, hogy Japán elsőbbséget élvez.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.