Hirdetés

2019. március 21., csütörtök

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

Végre kap egy kisebb, hivatalos töltőt a Nintendo Switch

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Ez már nem takarja ki a kijelzőt, így az erre vonatkozó speciális igényt is lefedte a japán cég.

Jelentéktelennek tűnő, de valójában hasznos kiegészítő érkezik a Nintendo boszorkánykonyhájából, ugyanis a Switch konzol saját dokkolóját sok felhasználó nem igazán szereti. Ennek az oka csupán annyi, hogy egyszerűen nem lehet a konzol kijelzőjén játszani töltés közben, ugyanis ez ki van takarva. Emellett a szimpla töltő nem teszi lehetővé, hogy a konzol kitámasztható legyen, mivel alulról kell csatlakoztatni.

Hirdetés

Nagyon sokan ezért is vásárolták meg a Nyko dokkolóját erre a célra, de erről nemrég kiderült, hogy az új firmware telepítése után tönkreteheti a Switch konzolt, ráadásul egy rendkívül olcsó alkatrész hiánya miatt. Persze az érintett cégek reagálnak magára a problémára, de az általános bizalom ilyenkor visszaesik a nem hivatalos kiegészítők felé, miközben a töltés közbeni játék lehetősége sokak számára fontos.

A Nintendo emiatt elkészítette a saját kisméretű töltője, ami gyakorlatilag képes lefedni az érintett réteg igényeit, miközben hivatalos kiegészítőről van szó, ergo átesik a vállalat tesztelési procedúráin.

Az Nintendo Switch alternatív töltője, illetve inkább a töltő kiegészítője július 13-án jelenik meg az üzletekben, az ára pedig 20 dollár lesz.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.