Nem minden EPoX 8RDA+ FSB400-kompatibilis

Hirdetés

Az EPoX hivatalos németországi weboldalán megjelent információ, mely szerint az 1.1-es kiadású RDA+ alaplap kompatibilis a 400 MHz FSB-s AMD processzorokkal, nem bizonyult teljesen igaznak. A ComputerBase német internetes oldal közzétette a helyesbített információkat, amelyek magától az EPoX-tól származnak. Reméljük, ezek már valóban helytállóak.

Az 1.1 kiadású EPoX 8RDA+ alaplap két északi híddal is kapható. A régi (C18D) A3 nem támogatja a 400 MHz-es FSB-t, míg az új (C18D) A1-es támogatja.


Forrás: www.computerbase.de

Az EPoX állítása szerint: az alaplapok dobozán jól láthatóan utalnak egy emblémával az FSB400-kompatibilitásra. A (C18D) A1 északi hídat leginkább a teljesen műanyaggal körülvett csomagolásáról ismerhetjük fel.


Forrás: www.computerbase.de

Az EPoX elhatározta, hogy a 8RDA+ lapokat is felszereli az új északi híddal, mivel a lap egyébként képes lenne együttműködni a 400 MHz FSB-s AMD CPU-kkal. Ezt a lépést pár héttel ezelőtt még teljesen kizárta a cég. Hogy elkerüljék a chipsetek esetleges összetévesztéséből eredő hibát, az EPoX - hasonlóan az Abithoz és az Asushoz - piacra fogja dobni a 8RDA+ Revision 2.0 változatát.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés